nalik svim drugim parovima

Imali su neslaganje u vezi sa ćerkom: Jelena Đoković otkrila zbog čega ju je Novak kritikovao i kako mu je odgovorila

0

Vaspitanje dece je nešto čemu nemaju svi isti pristup, pa tako i roditelji ponekad imaju nesuglasice koje se prevazilaze razgovorom, a ni Đokovići nisu izuzetak

Jelena i Novak Đoković u braku su već devet godina
Jelena i Novak Đoković u braku su već devet godinafoto: Instagram / jelenadjokovicndf

Novak Đoković, statistički najuspešniji teniser u istoriji ovog sporta, već skoro dve decenije je u ljubavi s današnjom suprugom Jelenom, koju poznaje još od školskih dana.


Par se, nakon dužeg druženja, zaljubio i stupio u vezu, a od 2014. godine su u braku. Oni su potom dobili sina Stefana i ćerku Taru, a poznato je da imaju vrlo skladan i harmoničan odnos.


Međutim, kao i u svakom braku, i kod njih ponekad postoje neslaganja, a Jelena je jednom prilikom ispričala šta je to u vaspitanju dece oko čega nisu bili saglasni.


Kako je Jelena ispričala u intervjuu za Story.hr, svako dete je individua za sebe, pa tako i njeni mališani imaju interesovanja koja možda ona ne deli s njima.

 

Moj sin najviše voli da slaže lego kockice i sluša muziku, dok sa ocem voli da igra tenis i gleda mečeve, što mami možda nije najomiljenije – istakla je ona i objasnila šta se najviše dopada Tari.

 

Porodica Đoković sa Serenom Vilijams
Porodica Đoković sa Serenom Vilijamsfoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Sa ćerkom volim da plešem, ona voli da se šminka, dok ja to ne volim. Ali moram da poštujem njenu slobodu izražavanja kroz takvu vrstu umetnosti. Imala sam baš situaciju sa suprugom gde je on krititikovao zašto joj ne zabranim šminkanje, pod argumentom da je ona još mala i da je učimo pogrešnim stvarima. Na to sam mu odgovorila da ona to želi i da ne mogu ništa da joj zabranim, već da joj samo pomognem da to radi bolje – objasnila je Jelena.


Ona je tada napomenula da je, postavši majka, dobila još mnogo životnih uloga, što ume da bude opterećujuće u nekim slučajevima.

 


Kada sam postala majka, postala sam i spremačica, i kuvarica, i psiholog, i pedagog, i lekar, i bračni savetnik, i prijatelj… Kada sve te uloge postanu primarno tvoje, zato što to sve jedna majka radi, počinje da bude opterećujuće i tu žene uglavnom pucaju po šavovima – izjavila je ona jednom prilikom.

 

 

BONUS VIDEO: Pogledajte kako je Jelena ispratila Novaka u finale Vimbldona

 

makonda-tracker