cheat day

Marija Šerifović okrenula novi list: Smršala 7 kilograma, pa prekršila dijetu samo zbog JEDNE osobe

0

Pevačica Marija Šerifović je pre nekoliko meseci donela veoma važnu odluku i posvetila se zdravijem načinu života, ishrani i treninzima.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Marija Šerifović je jedan od najboljih ženskih vokala na našim prostorima, a osim po prepoznatljivom i besprekornom glasu, poznata je i po snažnom karakteru koji joj je pomogao da istraje u novim odlukama.

 

Naime, pevačica već nekoliko meseci redovno trenira i vodi računa o ishrani, a mukotrpni treninzi i zdraviji obroci su rezultirali mršavljanjem i vitkijom figurom.

 

Marija je smršala 7 kilograma, a kako bi motivisala i druge, često na društvenim mrežama deli kako izgledaju njeni treninzi, šta jede, ali i sve izazove koje taj stil života nosi. 

 

Kako je rekla za domaće medije, na ovaj krupan korak se odlučila kako bi bila u formi, prevashodno zbog predstojeće turneje i koncerta u Beogradu.

 

 

Ipak, da uvek treba dati sebi oduška, saglasna je i Marija priznavši da ponekad napravi izuzetak i pojede nešto što ne bi baš trebalo.

 

Idealna prilika za "cheat day" bio je njen rođendan koji je proslavila 14. novembra. 

 

– Prekršila sam dijetu za moj rođendan jer je Verica spremala moju omiljenu tortu, pojela sam nekoliko zalogaja i to je to – rekla je Marija za Kurir.

 

makonda-tracker