prelepo

Fotografija jednog posebnog muškarca – usred kuhinje: Marija Šerifović je luksuzni stan detaljima pretvorila u TOPLI DOM

0

Dom Marije Šerifović odiše toplom atmosferom i jasno pokazuje da ga je uredila sama i po svom ukusu

Marija Šerifović proteklih godina stanuje na Novom Beogradu
Marija Šerifović proteklih godina stanuje na Novom Beogradufoto: Nemanja Nikolić

Popularna pevačica Marija Šerifović ponosna je vlasnica više nekretnina, a najviše vremena provodi u svom "glavnom" domu – luksuznom stanu u Beogradu.


U pitanju je nekretnina koju je naša evrovizijska pobednica pazarila pre četiri godine, a nalazi se u jednom elitnom naselju na Novom Beogradu, gde su joj komšije mnoge poznate ličnosti s naše javne scene. Samo neki od njih su Saša Kovačević, Milica Todorović, Steva Anđelković...


Kako su pre nekoliko godina pisali mediji, stan Marije Šerifović prostire se na 80 kvadrata, a navodno je za nju jedna od najvećih regionalnih zvezda izdvojila čak 200.000 evra.

 

  • Kako izgleda stan Marije Šerifović?

 

Budući da je vrlo aktivna na društvenim mrežama, pevačica nam je u više navrata pokazala svoj dom, s ukusom uređen životni prostor koji je istovremeno moderan i vrlo praktičan.

 

Pogledajte kako on izgleda.

1 / 7 Foto: serifovic/instagram


Marijinim stanom dominira bela boja zidova, dok je nameštaj uglavnom u tamnim bojama, čime je postignut vrlo efektan kontrast. U dnevnoj sobi nalazi se prostrana ugaona garnitura, na kojoj se pevačica opušta posle napornih nastupa i putovanja, a odatle se pruža pogled na kućni bioskop.

 

Stan Marije Šerifović na Novom Beogradu za koji mediji tvrde da je koštao 200.000 evra
Stan Marije Šerifović na Novom Beogradu za koji mediji tvrde da je koštao 200.000 evrafoto: serifovic/instagram

Ispod televizora nalazi se jednostavna staklena komoda oštrih linija, a tu je i cveće, koje oplemenjuje prostor.


Što se tiče spavaće sobe, pevačica je odabrala veliki krevet sive boje, uz dodatak belih jastučića s natpisom "Volim te do Meseca i nazad" u duginim bojama.

 

Spavaća soba Marije Šerifović
Spavaća soba Marije Šerifovićfoto: serifovic/instagram

U istoj prostoriji nalazi se i veliki beli garderober s ogledalom – savršeno za selfije! Uz mnogo interesantnih dekorativnih jastučića, veliki poster Robija Vilijamsa usred kuhinje i zanimljivih detalja, ukus popularne pevačice ogleda se u svakom detalju i odiše toplinom i atmosferom doma.

 

 

makonda-tracker