odlična

Čudesna DIJETA MARIJE ŠERIFOVIĆ topi kilograme "kao luda": Za 7 dana nestaje i do 3 kg, ako ste gladni samo uradite OVO

2

Pevačica se obratila nutricionisti za pomoć u skidanju kilograma i uspela je da se obračuna sa njima 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Naša poznata pop pevačica Marija Šerifović godinama je na javnoj sceni, a u poslednje vreme odlučila je da se jednom zauvek reši viška kilograma koje je imala. 

 

Za pomoć u tom procesu obratila se nutricionistkinji i primorala je sebe da se pridržava pravila koja joj je ona propisala. Iako nije bilo lako pevačica je skinula popriličan broj kilograma, a priču o mršvaljenju ispričala je više puta.

 

Tako su domaći mediji uspeli da saznaju tajnu njene sada već veoma dobre linije, a mnogima je baš Marija bila inspiracija da i oni krenu put mršavljenja

 

 

Kako nam se leto sve više bliži nije loše prisetiti se njene čuvene specijalne dijete.

 

Marijina ishrana tokom perioda mršavljenja zasnivala se na salatama, mladom siru, tunjevini i belom mesu. Na samom početku pevačica je pozvala sve da se pridruže sedmonedeljnom planu ishrane.

 

- Ovo je plan ishrane koji odgovara mojoj kilaži i krvnoj grupi, a svako treba da pronađe sebi odgovarajući plan. Sedam dana ću se zdravo hraniti, nadam se da neću prekršiti dijetu. Zeleni čaj je obavezan to je nešto sa čime započinem dan - rekla je Marija.

 

Marija Šerifović ima dijetu koja briše kilograme
Marija Šerifović ima dijetu koja briše kilograme foto: printscreen/kurir tv

 

U toku dijete i ovih sedam dana detoksa Šerifovićeva je nekoliko puta bila gladna, ali je uspela da odoli iskušenjima i zdravo se hrani, a u toku jedne nedelje izgubila je 2,8 kilograma.

 

Kada bi osetila glad Marija bi popila čašu obične negazirane vode ili bi u nju dodala malo limuna. To bi joj pomoglo da na neko vreme "zavara glad".

 

 

- To je veliki uspeh, naravno možda je moglo i bolje, ali je svakako rezultat dobar. Nemojte se nadati da će svake nedelje biti ovako, jer to u startu odmah dolazi do izbacivanja viška tečnosti i toksina - zaključila je Marija zadovoljna rezultatima prve nedelje.

 

I nakon prve nedelje nastavila je da se hrani što je zdravije moguće, a tokom nekoliko meseci uspela je da skine dvocifren broj kilograma. Pažljivo se pripremala za koncerte i sve joj je bilo mnogo lakše nakon što je skinula višak i sada se u svojoj koži oseća bolje nego ikad. 

 

 

 

makonda-tracker