slavljenica

"Košta me svega, ali hrabro plaćam ceh": Marija Šerifović proslavila rođendan, a ON JE BIO NAJVAŽNIJI GOST

0

Rođendan našoj zvezdi čestitale su Ceca, Nataša Bekvalac i pola estrade. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Naša pevačka zvezda Marija Šerifović, koja je svojevremeno oduševila ceo svet svojom pesmom "Molitva" i trijumfovala na Evroviziji, proslavila je svoj 38. rođendan. 

 

O Marijinom glasu nije potrebno trošiti reči pošto važi za jedan od najboljih vokala u regionu, ali i šire. A priliku da joj požele sve najbolje za rođendan nisu propustile ni brojne kolege.

 

Od domaćih pevača na Marijinim društvenim mrežama su rođendanske poruke poslale Ceca Ražnatović, Nataša Bekvalac, Ilda Šaulić, Ana Bekuta, Ana Sević, Mira Škorić, Jovana Nikolić MIšković, Andreana Čekić, pa čak i makedonska umetnica Kaliopi. A čestitke su, između ostalih, uputili još voditeljka Maja Nikolić i njen hrvatski kolega Tarik Filipović. 

 

 

Marja se svima zahvalila na lepim željama, a kao rođendanski status na društvenim mrežama je ostavila jednu pomalo neobičnu, ali pre svega iskrenu poruku. 

 

- Volim hrabro, radim hrabro, verujem hrabro, grešim hrabro, kajem se hrabro i praštam hrabro. Košta me svega, ali i ceh plaćam hrabro. Idemo Šeki dalje. Tek smo na pola puta!  Hvala svima na cestitkama! Love - napisala je Marija. 

Mnogi su shvatili da je Marija ovde mislila na svoj dosadašnji život i njene dobre i loše poteze u istom, kada su ljubav, posao, ali i neke druge lične stvari u pitanju. Međutim iz ovoga je jasno da pevačica moćnog glasa shvata neke svoje propuste, ali da uprkos svemu hrabro ide napred,.

 

A jedini gost na njenoj proslavi rođendana, koji joj je ulepšao divan dan i izmamio veliki osmeh, bio je njen mali beli simpatični pas. 

 

Marija Šerifović
foto: Instagram

Za ovu svečanu priliku i on je bio doteran kako dolikuje, pa je imao crvenu mašnicu oko vrata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker