mnogi je znaju

Veoma USPEŠNA, priznata u Srbiji i liče kao jaje jajetu: Znate li ko je sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović?

0

Ko je Zorica Tomić, sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović?

jeste li znali da mirjana bobić ima sestru bliznakinju?
jeste li znali da mirjana bobić ima sestru bliznakinju?foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Mirjana Bobić Mojsilović dobro je poznata javnosti, s obzirom na to da se tokom karijere bavila novinarstvom, voditeljstvom, pa spisateljstvom. Iako deluje da je mnogo toga poznato o njoj, mnogi ne znaju da ona ima ćerku jedinicu iz braka s Ljubomirom Mojsilovićem, te da je jako mlada ostala udovica.

 

Takođe, malo je poznat podatak da Mira ima sestru bliznakinju, koja je takođe jako poznata, priznata i uspešna. Mada su se obe sestre kao mlade bavile glumom i čak pojavile u filmu "Nije nego", za razliku od Mire, koja je ostala aktivna u medijskom smislu, Zorica Tomić okrenula se komunikacionom konsaltingu i predavanju na Filološkom fakultetu.

 

Zorica Tomić ima veoma uspešnu karijeru. Ona je po zanimanju srpski kulturolog, sociolog kulture, publicista i kolumnista u brojnim novinama i časopisima, ujedno i profesor na Filološkom fakultetu u Begradu, koju studenti obožavaju.

 

 

Samostalno je objavila nekoliko knjiga: "Komunikologija", "Komunikacija i javnost", "Muški svet" i "Poljubac u doba kuliranja". U saradnji sa svojom sestrom bliznakinjom  napisala je knjigu o horoskopu "Liber Stellarum".

 

zorica tomić je preslikana sestra mirjana bobić mojsilović
zorica tomić je preslikana sestra mirjana bobić mojsilovićfoto: Printscreen

Njih dve, što ne čudi, veoma liče, a Mirjana nikada nije krila koliko su bliske, pa je jednom prilikom i otkrila kako je to imati blizanca.

 

Kad imaš blizanca, to je poseban dar od Boga i to je, za normalne ljude, koji nisu tokom života imali neka oštećenja, deo moralnog stausa u kom si naučio da deliš. Sebičnost je isključena — rekla je ranije književnica.

 

Zorica inače nije pobornik društvenih mreža, a bavi se fenomenom modernih medija i njihovim efektima.

 

Inače, Mila Mojsilović, Mirina ćerka, podelila je fotografiju s proslave njihovog rođendana.

 

mirina ćerka mila je podelila fotografiju s rođendana mame i tetke
mirina ćerka mila je podelila fotografiju s rođendana mame i tetkefoto: Printscreen, Instagram

 

makonda-tracker