video

I lepota i RASKOŠNI TALENAT! Aleksandar Milić Mili predstavio svoju ćerku Instagramu i otkrio zašto je najponosniji tata

0

Ko je Mia, ćerka Aleksandra Milića Milija?

aleksandar milić mili ima pretalentovanu ćerku
aleksandar milić mili ima pretalentovanu ćerkufoto: Damir Dervišagić

Aleksandar Milić Mili, kompozitor, producent i član žirija u Zvezdama Granda, odavno je stekao popularnost, a dok se o njegovoj muzičkoj karijeri zna dosta toga, njegov privatni život i dalje je nepoznanica mnogima.

 

Mili je godinama u braku sa suprugom Ninom, s kojom je dobio dvoje dece, a u vezu su stupili na neobičan način i on je odmah znao da se više neće razdvajati.

 

 

— Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: "Dan kada Nina sleti, ja moram da znam." Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno. Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gde sam voleo da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: "Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo — govorio je Milić o svojoj Nini.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

Mili i Nina imaju ćerku po imenu Mia, a skoro je Mili zasmejavao svoju mezimicu dok je učila, pa Instagram doveo do suza od smeha objavivši video-snimak na kom svira usnu harmoniku dok je ona pokušavala da uči.

 

Sad je objavio divan snimak Mie kako peva, a očigledno je da je raskošno talentovana.

 

Moja MIA Mi! Tata je mnogo ponosan pogotovo što sve radi sama, bez tate — napisao je Mili i po prvi put otkrio talenat svoje ćerke.

 

 

makonda-tracker