ima divnu porodicu

S njom je dobio TRI ĆERKE, glumila je u spotu Zdravka Čolića: Ko je PRELEPA supruga Nikole Koja?

0

Ko je Aleksandra Đurić, prelepa supruga Nikole Koja?

nikola kojo oženio se aleksandrom đurić, lepoticom iz spota
nikola kojo oženio se aleksandrom đurić, lepoticom iz spotafoto: Nemanja Nikolić

Glumac Nikola Kojo doživeo je veliku tragediju, izgubivši brata Vladimira u nesreći na hipodromu, kada je preminuo od povreda zadobijenih od udarca konja. Naime, kako su preneli mediji, konj je zbacio jahača, a Vladimir, koji je radio kao trener godinama, pritrčao je da zaustavi životinju, i u tom momentu su mu nanete teške i smrtonosne povrede.

 

Nikola Kojo se oprostio od brata, a nema sumnje da će tuga koja razara srce ostati večna. U najtežim trenucima, Koju su uteha njegova supruga Aleksandra, kao i tri ćerke koje su dobili u braku punom ljubavi.

 

 

Aleksandra Đurić, sada Kojo, osvojila je odavno Nikolino srce, a pre njegovog, i srca mnogih muškaraca! Naime, ona se pojavila u spotu Zdravka Čolića za pesmu "Moja draga".

 

Aleksandra je mlađa od Nikole 12 godina, uspešno je radila na modnim pistama u Nemačkoj, Parizu i Milanu, ali nikada se nije javno eksponirala, pa ni sada, kada je supruga jednog od najpoznatijih srpskih glumaca.

 

Aleksandra i Nikola su se zabavljali samo osam meseci i rešili su da se uzmu. Imali su skromno venčanje u Beogradu septembra 2007. godine i od tada žive u skladnom braku.

 

Mediji su često citirali njegove reči „moja Aleksandra, moj ceo svet“ i „ništa na ovom svetu ne može biti tako lepo kao ono što si mi dala. Tvoja ljubav je u moj život unela svetlost i sama pomisao da si moja žena čini me najsrećnijom osobom na svetu.“

 

1 / 8 Foto: Dragana Udovičić

 

Nikola je do sada samo predstavio njihovu najstariju ćerku javnosti, preslatku Anu, s kojom je na Instagramu otpevao i odsvirao pesmu "Lepa Janja". Nikola i Aleksandra imaju i dve bliznakinje, kojima glumac nikada nije želeo da otkrije imena. 

 

Imena bliznakinja ne želim da objavljujem jer one rođenjem nisu osuđene da budu javne ličnosti ― pojasnio je on za medije.

 

Jednom prilikom je govorio o svom roditeljskom iskustvu:

 

― Generalno, teška su vremena, tako da čovek zaista ima puno razloga za brigu. S druge strane, treba se radovati životu, treba decu učiti da se ne plaše ničega, a sve mi se više čini da i odrasle treba učiti da se ne plaše ničega.

 

― Tačna je ona stara izreka: Što veća deca, veći problemi. To je najveća i najodgovornija uloga u životu. Čovek jednostavno u toj bezuslovnoj ljubavi mora da voli i poštuje decu više od sebe. To je nekako prirodno ― smatra Kojo.

 

nikola je jednom prilikom javnosti predstavio svoju ćerku anu
nikola je jednom prilikom javnosti predstavio svoju ćerku anufoto: Instagram/nikolakojo

Porodica često boravi na imanju u Sopotu, gde su izgradili svoj idilični kutak. 

 

― Budu tu i njegova supruga, nekadašnja manekenka Aleksandra Đurić i tri ćerke, ali ne toliko često kao on. Za njih je napravio trambolinu i bazen, stvorio je svoj mali raj ― kažu meštani.

 

 

makonda-tracker