malo je poznato

Važio je za jednoog od NAJBOLJIH FRAJERA bivše Juge: Znate li koji čuveni muzičar je suprug ćerke Josifa Tatića?

0

Koji muzičar je muž ćerke Josifa Tatića?

josif tatić je imao dve ćerke, a jedna je udata za čuvenog muzičara
josif tatić je imao dve ćerke, a jedna je udata za čuvenog muzičarafoto: Dado Đilas

Legendarni glumac Josif Tatić preminuo je 2013. godine, nakon boemskog života koji je vodio i brojnih uloga po kojima će biti upamćen, u kultnim ostvarenjima među kojima su najpoznatija Petrijin venac, Balkan Ekspres, Jagode u grlu, Tesna koža, Poslednji krug u Monci, Bolji život, Hajde da se volimo, Balkanski špijun, Profesionalac, Šovinistička farsa i Vizantijsko plavo i tako dalje.

 

iza josifa tatića ostala je veličanstvena karijera i dve ćerke
iza josifa tatića ostala je veličanstvena karijera i dve ćerkefoto: Dado Đilas

Iza njega je uspešna karijera, ali i dve ćerke. Stariju ćerku Jelisavetu Tatić Čuturilo je dobio u prvom braku sa Biljanom Dragović, poznatom kostimografkinjom, a mlađu ćerku Hristinu, koja nosi ime njegove majke, dobio je u drugom braku sa suprugom Bebom kada je imao 57 godina.

 

 

Kao i njena majka, Jelisaveta je po zanimanju kostimografkinja, a nema sumnje da je posao naučila baš od nje. Osim rada u pozorištu, radila je i na projektima "Sva ta ravnica", "Jagodići", "Ulica lipa".

 

 

Kao dete provodila je dosta vremena u JDP- u, čekajući mamu i tatu da završe sa poslom i kaže da je to bilo presudno da počne da se bavi ovim.

 

— Sada, kada imam sina, vidim koliko ono čime se roditelji bave direktno i nepopravljivo oblikuje interesovanja deteta. To je tako prirodno…doktorska deca upisuju medicinu, deca pravnika postaju advokati…uvek bilo i biće!- rekla je ranije za "Avantartmagazin" Jelisaveta Tatić Čuturilo.

 

1 / 9 Foto: Youtube Printscreen / @RTSZabava

 

Jelisaveta je udata za Nikolu Čuturila, koji je u vreme kada je zamenio Bajagu u „Ribljoj čorbi“ važio za jednog od najlepših muzičara u zemlji.

 

nikola čuturilo i jelisaveta tatić su već godinama u braku
nikola čuturilo i jelisaveta tatić su već godinama u brakufoto: Damir Dervišagić

 

Jelisaveta i Nikola nekoliko godina živeli su u Londonu, a 2007. su se vratili u Beograd. Imaju sina Dimitrija.

 

 

makonda-tracker