(foto)

Ugledao ju je i rekao: "E, NJOM ću da se oženim!" Znate li ko je supruga Danila Lazovića?

0

Glumac Danilo Lazović važio je za jednog od najšarmantnijih domaćih umetnika, a malo je poznato da je on više od 20 godina bio u skladnom braku

Glumac Danilo Lazović umro je na današnji dan
Glumac Danilo Lazović umro je na današnji danfoto: Youtube Printscreen

Legendarni glumac Danilo Lazović preminuo je na današnji dan, 25. marta 2006. godine, na opštu tugu regionalne javnosti.


Umetnik koji je zabeležio veliki broj nezaboravnih uloga ostavio je iza sebe veliku porodicu kada nas je napustio u 54. godini, a malo je poznato da je decenije proveo pored jedne žene.


Supruga Danila Lazovića je Branka, koju je glumac voleo celog života.

 

Danilo Lazović bio je od početka osamdesethi u braku sa Brankom
Danilo Lazović bio je od početka osamdesethi u braku sa Brankomfoto: Youtube Printscreen

Upoznali su se vrlo mladi, kada je Lazović boravio na planini Zlatar povodom radničkih igara u organizaciji FAP-a. Među onima koji su se kulturno-umetničkim društvom sa Cetinja takođe prisustvovali Igrama bila je i Branka Milošević.

 

Kako su kasnije pisali mediji, lepa Cetinjanka odmah je privukla pažnju mladom umetniku, a on je u polušali prijateljima rekao:


E, njom ću da se oženim!


Međutim, ispostavilo se da je u šali bilo i zbinje – par se vrlo brzo zaljubio i stupio u vezu, a početkom osamdesetih su postali i supružnici.

 

Glumac Danilo Lazović umro je na današnji dan
Glumac Danilo Lazović umro je na današnji danfoto: Youtube Printscreen

Danilo Lazović i njegova Branka imali su idiličan brak, a zajedno su dobili četvoro dece: Milenu, Jelenu, Vuka i Miloša.


Suprugu pokojnog glumca nismo često imali priliku da viđamo u javnosti, a jednu od njenih retkih fotografija podelila je svojevremeno glumica Milica Milša.

 

 

makonda-tracker