njegova najveća podrška

"NJU ĆU DA OŽENIM": Ovako izgleda PRELEPA Branka koja je OBELEŽILA život Danila Lazovića i rodila mu četvoro dece (FOTO)

0

Lazović nikada nije previše eksponirao svoju porodicu, a skoro čitavog života voleo je jednu ženu ― svoju suprugu Branku.

foto: Printscreen/Youtube
foto: Printscreen/Youtube

Danilo Lazović preminuo je 2006. u 55. godini, ali ostavio je velikog traga u domaćoj kinematografiji. Rodom iz Brodareva, diplomirao je na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu, a potom je usledila i uloga u seriji "Otpisani".

 

Lazović nikada nije previše eksponirao svoju porodicu, a skoro čitavog života voleo je jednu ženu ― svoju suprugu Branku. Branka i Danilo su se upoznali prilikom posete Zlataru, gde je on učestvovao na radničkim igrama.

 

Na Zlatar su tada došli i članovi jednog kulturno-umetničkog društva sa Cetinja, a kada je iz autobusa izašla lepa Branka Milošević, Danilo je u šali rekao: "Nju ću da oženim!"

 

Nije ni slutio da će se to ostvariti i da će sa Brankom uploviti u skladan brak i imati četvoro dece ― Milenu, Jelenu, Vuka i Miloša.

 

Nastavak i Brankina fotografija na sledećoj strani.

 

makonda-tracker