saznajte

Bio je porodičan čovek i požrtvovan otac: Danila Lazovića pamtimo kao velikog umetnika, a ovo je njegova ćerka (FOTO)

0

Važio je za jednog od najpopularnijeg i najtalentovanijeg glumca na našim prostorima. Mnogi su mislili da je on voleo kafanu, ali je u stvari bio porodičan čovek i brižan otac.

foto: Printscreen/Youtube
foto: Printscreen/Youtube

Glumac Danilo Lazović koji je osvojio srca publike svojim ulogama i talentom, a jednan od likova kroz koji ga pamte jeste Šćepana Šćekića u serijiji "Srećni ljudi". 

Glumac je rođen u radničkoj porodici u Brodarevu, da bi se nekololiko godina nakon njegovog rođenja cela porodica se preselila u Proboj gde je on završio gimnaziju. Nakon toga je završio Akademiju za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu gde je diplomirao 1974. godine, nakon čega je dobio ulogu u seriji "Otpisani". 

 

Mediji su pisali kako on voli kafane i boemski život, ali nasuprot tome, on je bio porodičan čovek i voleo je glumu:

 

Mama i tata upoznali su se na Zlataru 1976. godine. On je sa svojom klasom na tamošnjoj smotri govorio stihove, a ona je sa folklorom stigla sa Cetinja da učestvuje u programu. Danilo je sedeo u bašti hotela, dok su tek pristigle Cetinjanke izlazile iz autobusa. Obratio se Nadi Blam: "Je l` vidiš onu devojku? To će mi biti žena". Upoznali su se, i to je bilo sve - jednom je ispričala Danilova ćerka, dodavši da je on bio veoma brižan otac. 

 

Jelena Lazović
foto: Youtube Printscreen

 

Mama i tata upoznali su se na Zlataru 1976. godine. On je sa svojom klasom na tamošnjoj smotri govorio stihove, a ona je sa folklorom stigla sa Cetinja da učestvuje u programu. Danilo je sedeo u bašti hotela, dok su tek pristigle Cetinjanke izlazile iz autobusa. Obratio se Nadi Blam: "Je l` vidiš onu devojku? To će mi biti žena". Upoznali su se, i to je bilo sve - ispričala je mnogo godina kasnije njegova kćerka Jelena u jednoj emisiji, ističući da je Danilo bio brižan otac.

 

U jednom trenutku kada je glumac bio na vrhuncu popularnosti, preselio se zajedno sa porodicom na Avalu, napustivši centar Beograda, a sve u cilju da mu deca imaju lepo odrsatanje. 

 

Mislim da je to nešto najbolje što je tata mogao da uradi jer nas je sklonio s asfalta, pa su moja braća i sestra umesto da rastu čekajući lift, uživali u prirodi i zdravom detinjstvu - ispričala je njegova ćerka Jelena.

 

 

makonda-tracker