čista sreća

Najlepši portret koji ćete danas videti: Jelena Đoković po dolasku u London podelila divan trenutak sa sinom i ćerkom

0

Jelena Đoković se s decom pridružila suprugu Novaku Đokoviću u Engleskoj, gde se on trenutno bori na Vimbldonu

Jelena Đoković je Novakova najveća podrška
Jelena Đoković je Novakova najveća podrškafoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković, najbolji u istoriji ovog sporta, nastavlja da niže uspehe na Vimbldonu, pa je tako juče savladao Švajcarca Stanislasa Vavrinku i plasirao se u nastavak turnira.


Podršku su mu s tribina pružali najbliži, na prvom mestu supruga Jelena i njihova deca Stefan i Tara, a kako se meč nastavio do kasnih večernjih sati, Tara se u jednom trenutku povukla, dok je stariji Stefan s majkom bodrio tatu do kraja.


Iza njih je svakako bio uzbudljiv dan jer su po dolasku u Englesku Đokovići pošli u obilazak Londona, jedne od najzanimljivijih i najlepših svetskih metropola, a Jelena je podelila jedan trenutak iz šetnje.

 

Kad si u Londonu... – napisala je Jelena Đoković u opisu fotografije za koju je pozirala sa sinom i ćerkom.

 


Stefan, Tara i Jelena su, naime, obišli čuveno Londonsko oko, odnosno Milenijumski točak, najveću panoramsku vrtešku planete, koja se nalazi na obali Temze.


Jelena Đoković posvećena je mama svojim mališanima i provodi mnogo vremena s njima, kako je zainteresovana za tzv. svesno roditeljstvo, u više navrata je govorila o ovoj temi i učestvovala u organizaciji predavanja čuvene psihiološkinje dr Šafali Sabari u Beogradu.

 

Jelena Đoković
Jelena Đokovićfoto: Amir Hamzagic ATAImages

Deca mnogo upijaju od svojih roditelja, od šablona ponašanja, međuljudskih odnosa, kako reaguju u situacijama, posmatraju svet. Sve to prenose dalje kako odrastaju – istakla je Jelena jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker