prelepa dama

Da li ste znali da je Tijana Dapčević bila MANEKENKA? Ove fotografije iz mladosti će vas iznenaditi

0

Pevačica je oduševila publiku uspomenama koje nemaju cenu, a u svom prepoznatljivom stilu uspela je i da nas nasmeje.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Raspevana, duhovita, smela, specifična, sve su ovo sinonimi za pop pevačicu Tijanu Dapčević, koja je po porofesiji pored vokalnog soliste i profesorka violončela, a ovu informaciju mnogi nisu znali.

 

Albumima "Kao da", "Negativ", "Zemlja mojih snova", "Žuta minuta", "Muzika", pokupila je simpatije regionalne publike, koja je do danas ponosna na Tijanu, jer je ostala verna melodijama koje osvajaju sve generacije.

 

Iako je rođena u Makedoniji, Beograd je njen grad koliko i Skoplje, a kao osamnaestogodišnja devojka oprobala se i na modnim pistama, što je danas predstavila pratiocima na socijalnim pratformama, a kao odgovor dobila je oduševljenje, reči hvale i zaključke da bi bila podjednako uspešna i u manekenskim vodama.

 

Set fotografija sadrži i prve muzičke nastupe, na koje je Dapčevićeva posebno ponosna.

 

"Ono kad sređuješ ormar pa nađeš prastare fotke. Na prvoj slici imam jedva 18 godina, tada sam bila manekenka, kao i na drugoj (sa iste revije), treća je sa čuvenog “Makfest” festivala zabavne muzike, tada sam već bila velika i pevala. Na četvrtoj sam zaljubljena u Milana i gledam ga kao tele u šarena vrata, a na poslednjoj slici sam već u Beogradu, otimam mikrofon Leontini. Ništa se nije promenilo, kao da nije prošlo toliko godina… ja sam i dalje mlada i spremna za nove izazove…ko zna, možda sutra opet budem manekenka." - napisala je u svom prepoznatljivom maniru.

 

Da li biste prepoznali Tijanu sa početka karijere?

 

 

makonda-tracker