Veliki kamin, porodične fotografije i detalj koji otkriva da je pravi PORODIČNI DOM: Ovako izgleda stan Tijane Dapčević

0

Pevačica Tijana Dapčević godinama je na domaćoj muzičkoj sceni, a ovo je njen porodični dom

foto: Instagram / tijanadapcevic
foto: Instagram / tijanadapcevic

Jedan od najboljih vokala na muzičkoj sceni Srbije, pevačica Tijana Dapčević uprkos tome što je veoma dugo na domaćoj estradi o svom privatnom životu retko govori.

 

Ona živi miran porodični život, ali s vremena na vreme deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama detalje iz svog privatnog života.

 

Tijana i njen suprug Milan žive mirnim porodičnim životom, a ona je publici poznata ne po skandalima, već po veoma kvalitetnoj muzici.

 

 

Jednom prilikom Tijana je na svom storiju podelila jednu fotografiju iz porodičnog doma i pokazala kako izgleda mesto na kojem ona provodi najviše vremena.

 

Tijana je pokazala deo kuhinje i trpezarije i tom prilikom smo mogli da vidimo detalje koji su mnoge oduševili.

 

 

Detalji iz stana Tijane Dapčević oduševili sve
Detalji iz stana Tijane Dapčević oduševili sve foto: Instagram / tijanadapcevic

 

Ono što su svi odmah primetili jeste prelepi veliki kamni, kao i neobična lampa koja je davala toplu porodičnu atmosferu.

 

Takođe, tu su i mali trpezarijski sto sa nekoliko stolica, mesto gde Tijana sa svojom porodicom uživa svakodnevno u zajedničkim obrocima.

 

Ipak, čini se da je najveći utisak na sve ostavio jedan detalj iznad kamina, a to su prelepe porodične fotografije njenih najvoljenijih.

 

 

Iznad njega se nalazi veliki sat, a čini se i da je stan uređen minimalistički, i da u njemu preovladavaju pastelne boje koje smiruju i opuštaju.

 

- Dome, slatki dome. Sviđa mi se gde živim - napisala je Tijana uz fotografiju.

 

 

makonda-tracker