OTAPAJU NAJTVRĐA SRCA

Romantičnije od svakog filma: 5 urnebesnih priča o tome kako su se upoznali parovi sa domaće javne scene

0

Da filmske priče nisu rezervisane samo za film dokazuju ove priče koje se kriju iza prvog susreta poznatih ličnosti sa domaće javne scene.

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Filmske priče definitivno nisu rezervisane samo za film. 

 

Štaviše, priče o upoznavanju i prvom susretu ovih parova među poznatima bi mogle da se pretoče u seriju i film i sigurni smo da bi bili veoma gledani.

 

U nastavaku vam predstavljamo 5 najzanimljivih priča koje se kriju iza prvog susreta poznatih ličnosti:

 

  • Kristina Radenković i Nikola Radojević

 

Voditeljka Kristina Radenković već godinama je u skladnoj vezi sa Nikolom Radojevićem sa kojim ima ćerku Taru i sina Rogana.

Njihova ljubavna priča počela je zaista nestvarno, a ljubav im je bila suđena. 

 

Naime, Kristina je ljubav svog života upoznala na ulici, a spojila ih je ljubav prema psima.

 

Dok je tražio svog izgubljenog psa, Nikola je naleteo na Kristinu. 

–Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija – izjavila je ona pre nekoliko godina za domaće medije.

 

  • Jana Milić Ilić i Miodrag Ilić

 

Glumica Jana Mičić Ilić je od 2011. godine u braku sa producentom Miodragom Ilićem i imaju sina Đorđa.

 

A upoznali su se u liftu, potpuno romantično. 


– Miša i ja smo bili komšije, živeli smo u istoj zgradi, on na petom, a ja na četvrtom spratu. Godinu dana bilo je potrebno da se prvi put sretnemo, a početak naše romanse odigrao se u liftu. Vraćala sam se s puta i u liftu sam srela simpatičnog mladića koji me je nasmejao. Nakon prvog susreta, počeli smo skoro svakodnevno da se viđamo –otkrila je ona početak njihove ljubavne priče.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miša Ilić (@misailic)

 

  • Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

 

Glumci Sloboda Mićalović i Vojin ćetković su u braku od 2008. godine i imaju ćerke Veru i Milu.

Godinama važe za jedan od najskladnijih parova, ali njihov prvi susret na snimanju filma "Zona Zamfirova" uopšte nije obećavao. 

 

― Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da zaigra u filmu, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio ― priznao je on i kroz smeh dodao da ne bi rekao da je bila oduševljena.

 

― Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su u braku su od 2008. godine.
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su u braku su od 2008. godine.foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Kako su mediji pisali, Vojin i Sloboda tada su se upoznali i postali prijatelji, a tek 2004. godine, nakon što su okončali veze sa svojim prethodnim partnerima, započeli su i ljubavnu priču. 

 

  • Lepa Brena i Boba Živojinović 

 

Pevačica Lepa Brena je već više od 30 godina u braku sa Slobodan Bobom Živojinović, a trenutak kada ga je prvi put ugledala prepričavala sa osmehom na licu.

 

– Ja sam putovala puno i meni su prilazili uvek puno značajni ljudi. Moram da ispričam jednu anegdotu. Te godine smo snimali film "Hajde da se volimo" drugi deo, pa smo snimali onu scenu sa Gidrom Bojanićem, gde snimamo pesmu "Udri Mujo". Nikoga nije bilo tu osim "Slatkog greha", kamermani, snimatelji, znači cela filmska ekipa. Kako pevam deo: "Udri, udri Mujo", ja vidim kako neki lep, visok i zgodan markantan muškarac prolazi i tu se zadržava. – ispričala je pevačica nedavno u emisiji Amidži Šou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

–Kada smo završili, ja pitam Raku Đokića: "Ko je bio tu taj visok i lep dečko?", on mi kaže da je bezveze neko, da je došao na trening. Dobijamo novi raspored za tu filmsku ekipu, nas 250 se pomera i idemo da snimamo scene na Divčibarima. Tek kad je bila premijera filma, onda mi je Raka priznao i rekao da je to bio Boba Živojinović. Rekao je da je morao da prebaci sve, jer da smo se upoznali tu, da je pitanje da li bismo završili film – otkrila je pevačica.

 

  • Tijana i Milan Dapčević

 

Pevačica Tijana Dapčević je više od dve decenije u braku sa Milanom Dapčevićem, a ljubav svog života je upoznala na mestu na kojem se najmanje nadala. 

 

To je bila prva košarkaška utakmica na koju je TIjana otišla u svom životu. 

- Upoznala sam ga u Somboru na košarkaškoj utakmici. Jedva sam čekala kraj, bilo mi je dosadno, sve dok nisam ugledala Milana. Odmah mi je zapao za oko! Nakon deset dana uspela sam da ga upoznam, a posle 15 dana smo se smuvali i odmah počeli da živimo zajedno u Somboru. Milan je uvideo da mi je naporno da zbog posla svaki dan putujem za Beograd, pa smo se dogovorili da se preselimo. Evo, već 22 godine živimo zajedno u glavnom gradu Srbije - ispričala je ona svojevremeno

 

 

makonda-tracker