pike na meti zbog izgleda

Zašto Klara Čija nije otišla sa Pikeom u Majami? Isplivali novi detalji, fudbaler je morao da ispuni JEDAN USLOV!

0

Fudbaler Đerar Pike stigao je u Majami da poseti decu, a strani mediji otkrivaju zašto njegova devojka nije došla sa njim.

Pike se odmah po dolasku u Majami našao na meti zbog izgleda.
Pike se odmah po dolasku u Majami našao na meti zbog izgleda.foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kolumbijska pevačica Šakira se početkom meseca preselila u Majami sa sinovima Milanom i Sašom koje ima sa fudbalerom Đerarom Pikeom.

 

Fudbaler je juče uslikan na aerodromu u Majamiju i očigledno je da je došao da poseti decu, a pre nego što je otišao u SAD, viđen je sa devojkom Klarom Čijom Marti u Abu Dabiju, a sada u Majamiju je uslikan sam.

 

Odmah se našao na meti kritika zbog izgleda,jer je evidentno da se ugojio, a osim toga, ono što je začudilo jeste što je došao bez devojke Klare Čije što je podstaklo određene glasine. 

 

Naime, nakon raskida Šakire i Pike, usledila je teška bitka za starateljstvo, ali je saopšteno da su Pike i njegov advokat vrlo brzo odustali, jer Pike nije "želeo zlu krv" zbog dece.


Nakon što je odlučeno da se Šakira sa decom preseli u Majami, razgovaralo se između ostalog i o uslovima u kojima će fudbaler moći da viđa decu.

Kako su preneli strani mediji, Pike može da dođe u posetu i vidi svoju decu Prijavljeno je da Pike može da dođe u posetu i poseti svoju decu 10 dana u  dana mesečno, a takođe da odvede svoju decu u Barselonu da vide baku i dedu za to vreme.

 

Takođe, kako kažu izveštaju, letnji raspust će biti podjednako podeljen između Šakire i PIkea.

 

Međutim, ono što sve intrigira jeste - gde je tu Klara? Da li ona može da vidi Pikeovu decu? 

 

Pa izgleda da ne.

 

Kako piše Sportsmanor.com Šakira je postavila uslov da Klara Čija Marti ne može da dođe u Majami. 

 

Drugi izveštaji idu korak dalje, pa ukazuju na to da su deca Milan i Saša postavila ove uslove. 

Prema dopisniku argentinskog programa Intrusos mreže America TV, jedan od uslova koji su deca postavila Pikeu je da kada ih poseti u Majamiju, to bude bez devojke.

 

- Deca čak i ne žele da vide Klaru. Deca su rekla ocu Ne želimo da je vidimo. Molim te, deset dana kada dođeš u Majami ne želimo da budemo sa njom. - prenosi Sportsmanor.com.

 

Teško je znati da li je neki od ovih uslova zapisan u dokumentima o starateljstvu. 

 

Međutim, u tome definitivno ima istine s obzirom da je Pike bio na odmoru sa Klarom, ali je u Majami došao sam.

 

makonda-tracker