zanosna

Dr Feelgood je u braku s lepoticom kakva se retko viđa: Imaju divan odnos i dvoje dece, a ona očito prati njegove savete

0

Supruga Dr Feelgood-a juče je oduševila izgledom na jednom događaju u Beogradu

Saša Plećević, poznatiji kao Dr Feelgood
Saša Plećević, poznatiji kao Dr Feelgoodfoto: Marko Vlaovic/ATAImages

Dr Saša Plećević, koji vam je verovatno poznatiji kao Dr Feelgood, jedno je od najpoznatijih lica naše javne scene i svakako jedan od najpopularnijih lekara u Srbiji.


On je godinama poznat po tome što propagira zdrav život i govori o "četiri bele smrti" belom brašnu, šećeru, soli i masti. Da i sam prati svoje principe govori to što je uvek u odličnoj formi, a očigledno su zdrava ishrana i način života zastupljeni u njegovom domu jer i njegova supruga izgleda kao model.


Dr Feelgood jer juče sa izabranicom Tamarom prisustvovao jednoj promociji u Beogradu, a par je bio vrlo elegantan. Dok je on nosio svetlosivo odelo, Tamara Plećević je izgledala veoma šik u mini-haljini i dugačkom strukiranom sakou.

 

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages


Oni su, inače, u skladnom braku već godinama, a zajedno su dobili ćerku Taru i sina Andreja.


Budući da se ne bavi javnim poslom, supruga Saše Plećevića se ne eksponira često u javnosti, ali obavezno mužu pravi društvo na crvenom tepihu i na javnim događajima. Zato smo više puta imali priliku da vidimo lepu Tamaru, koja je u svakoj prilici izgledala zanosno.

 

Tamara i Saša Plećević, poznatiji kao Dr Feelgood
Tamara i Saša Plećević, poznatiji kao Dr Feelgoodfoto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker