"ja nju izgleda volim sve više"

Ima neuobičajeno ime, prirodnu lepotu i njegovo srce: Retko pojavljivanje Andreja Šepetkovskog sa suprugom

0

Šarmantni glumac juče je viđen na filmskoj premijeri u društvu supruge, s kojo je godinama u skladnom braku i ima troje dece

popularni glumac Andrej Šepetkovski
popularni glumac Andrej Šepetkovskifoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Izazov" režisera Klima Šipenskog, u kom igra naš Miloš Biković, dok je glavna ženska uloga pripala glumici Juliji Peresild.


Ova projekcija okupila je veliki broj poznatih ličnosti, pre svega kolega koje su došle da podrže Bikovića.


Jedan od njih je glumac Andrej Šepetkovski, koji je prisustvovao premijeri u društvu svoje supruge Katrin.

 

Par je bio i modno usklađen, pa je tako Katrin nosila crno od glave do pete, dok je glumac odabrao gornje delove odeće u toj boji, a nisu pozirali okupljenim foto-reporterima već nasmejani požurili u bioskopsku salu.

 

Andrej i Katrin Šepetkovski na premijeri filma 'Izazov'
Andrej i Katrin Šepetkovski na premijeri filma "Izazov"foto: Antonio Ahel/ATA Images

Andrej i Katrin Šepetkovski su godinama u skladnom braku, a zajedno su dobili troje dece – Alekseja (2008), Larisu (2012) i Viktora (2018).


Domaći mediji pisali su pre nekoliko godina da je ovaj par odlučio da napusti gradsku vrevu i užurban način života u Beogradu, pa su se s porodicom preselili u Sopot. Kako je Šepetkovski istakao jednom prilikom, tamo je našao imanje koje mu pruža mir za kojim je žudeo.

 

popularni glumac Andrej Šepetkovski
popularni glumac Andrej Šepetkovskifoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ipak, oni često dolaze u prestonicu, gde glumac često snima i sa uspehom nastupa u više pozorišta, dok je godinama stalni član Beogradskog dramskog pozorišta.


Glumac ne govori o privatnom životu za medije, a pre nekoliko godina je sve raznežio podelivši na Fejsbuku selfi sa suprugom uz opis:


Pa ja nju, izgleda, volim sve više?! Pritom mi je žena...

 


Šepetkovski ne otkriva mnogo o svojoj svakodnevici, a kada je premijerno emitovana serija "Tate", osvrnuo se na roditeljstvo.


– Nije to tako težak proces. Čak je vrlo prijatan. I tako postajemo, ako Bog da, biološki očevi. Ali, da li ćemo to potomstvo vaspitati malo bolje od majmuna ne bi li jednog dana izraslo u plemenitu osobu i da li ćemo ga neprestano zalivati ljubavlju i znanjem, zavisi od naše spremnosti i snage da bdimo nad njim. Za dobro vaspitanje potreban je nemali trud. Zahteva ozbiljnu posvećenost i balansiranje između blagosti i oštrine, u kojoj se ni sekund ne sme upasti u bes i izgubiti ljubav. Dete nepogrešivo reaguje na ljubav i najveća je nagrada kada te najnežnije, iz srca, nazove tatom. „Tata“ je unapređenje, viši čin koji mora da se zaradi, ali može i da se izgubi – objasnio je glumac.
 

 

makonda-tracker