uživa pored njega

Ko je suprug Biljane Vraneš? Zajedno su 33 godine i voditeljka kaže: "Spojila nas je ljubav, a možda i profesija"

4

Popularna voditeljka uživa u mirnom porodičnom životu sa svojim izabranikom, s kojim ima dvojicu sinova

Voditeljka i meteorološkinja Biljana Vraneš
Voditeljka i meteorološkinja Biljana Vranešfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Voditeljka i meteorološkinja Biljana Vraneš je jedno od omiljenih TV lica već decenijama, a uz njen šarm i širok osmeh čak i vesti o lošem vremenu nam ne padaju teško.


Ona uz to važi i za jednu od najlepših dama na malim ekranima, a mnogi se pitaju da li je njeno srce osvojeno. Na njihovu žalost – jeste, a Biljana je godinama u skladnom braku punom ljubavi.


Naime, ona je već dvadeset godina u braku i još duže u ljubavi s pilotom po imenu Boris.

 

Udala sam se iz ljubavi. Mi smo već dvadeset godina u braku, prethodno smo se godinama zabavljali. Spojila nas je ljubav, a možda i profesija – rekla je svojevremeno Biljana Vraneš.

 

Zanimljivo je da je voditeljka, inače jedna od retkih školovanih meteorologa na televizijama u regionu, uz supruga naučila neke veštine letenja, te se tako oprobala i u vožnji aviona.

 

Voditeljka i meteorološkinja Biljana Vraneš
Voditeljka i meteorološkinja Biljana Vranešfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Prema pisanju medija, Boris je osvojio Biljanino srce još davne 1990. godine, a on je tada bio instruktor letenja, posle čega je postao i vojni pilot. Sve se dešavalo u danima kada je ona bila jedna od omiljenih voditeljki na Trećem kanalu.


Prvi susret ovog para dogodio se u klubu, a nakon višegodišnje veze, svoju ljubav su krunisali brakom. Par je dobio dvojicu sinova – Andreja i Dušana.

 

 

makonda-tracker