skladan par

Pre 7 godina su se tajno venčali nakon 6 godina veze: Igor Lazić Nigor ponosno pokazao 14 godina mlađu SUPRUGU

0

Žena poznatog pevača ima prelepe crte lica, a čini se da joj brak baš prija 

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Poznati pevač Igor Lazić, poznatiji kao Nigor, godinama je u skladnom braku sa suprugom Suzanom Lazić s kojom se retko pojavljuje u javnosti. 

 

Ipak, njih dvoje često imamo priliku da vidimo na društvenim mrežama, a ono što uvek sve iznenadi jeste njena lepota i vedar duh koji je krasi. 

 

Njih dvoje su se zajedno pojavili večeras na jednom prestoničkom događaju. Nasmejani, pozirali su novinarima, a lepa Suzana je za ovu prilku ponela prelepu jednostavnu odevnu kombinaciju.

 

 

Dugačka crna haljina sa velikim izrezom do pola butine istakla je njenu vitku liniju, a beli sako koji je imala preko učinio je da sve izgleda elegantno i prefinjeno.

 

Ono što su svi primetili je crveni ruž na usnama i veliki osmeh koji nije skidala sa lica dok je sa suprugom pozirala pred okupljenim fotografijama. 

 

Da podsetimo, Suzana i Igor su se zavetovali jedno drugom na večnu ljubav u julu 2015. godine. Par je rekao "da" na romantičnoj ceremoniji na obali mora, u Ljutoj nadomak Kotora.

 

Igor Lazić sa suprugom oduševio sve prisutne na beogradskom događaju
Igor Lazić sa suprugom oduševio sve prisutne na beogradskom događaju foto: Amir Hamzagic/ATAImages


Imali smo intimnu proslavu, zapravo večeru za nas dvoje u jednoj konobi u Prčnju uz vino i ribu. Suzana je bila sa mnom 20 dana u Kotoru i zajedno smo uživali u lepotama Boke — rekao je reper posle venčanja.

 

Od tada su se nadali da će njihova porodica uskoro biti bogatija za jooš jednog člana. To se, međutim, do danas nije dogodilo, a Nigor je ranije pričao o tome.

 

Proširenje porodice globalni je problem mladih bračnih parova i zajednica. Ne znam šta je razlog te sve češće prepreke, da li zbog toga što su nas bombardovali, što nas je jad snašao sa svih strana i što živimo živote ispunjene stresom. Bili smo na pregledima koji su pokazali da je s medicinske strane sve u redu, ali kao i sve drugo, ovaj problem ide iz naših glava, a možda nam zbog preterane želje i ne uspeva da postanemo roditelji — istakao je reper u jednom intervjuu.

 


On je istakao da se uzda u svoju veru i našalio se na račun svojih godina.

 

Ko zna šta se dešava, sve je u božjim rukama, nadam se da će nas onaj odozgo pogledati. Iskreno, meni je i vreme, kako kaže moj drugar Saša, "ja kada bih dobio dete, ne bih mu bio tata, nego dedo — rekao je Nigor.

 

 

makonda-tracker