radost

Oprostila mu prevaru, bili su rastavljeni mesecima, a sada – POSTAJU RODITELJI! Nejmar i poznata lepotica ČEKAJU BEBU

0

Čuveni Brazilac i njegova lepa devojka uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja 

Nejmar čeka drugo dete
Nejmar čeka drugo detefoto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Čuveni brazilski fudbaler Nejmar de Silva i njegova devojka, poznata influenserka Bruna Bjankardi podelili su lepe vesti - uskoro će postati roditelji.

 

Par je najavio da očekuju prinovu, uz seriju fotografija na kojima se vidi trudnički stomak lepe Brazilke. Nejmar iz jedne od svojih prethodnih veza već ima jedanaestogodišnjeg sina, dok je Bruni ovo prvo dete. 


Ovaj popularni par nedavno je obnovio vezu koja je prekinuta nakon što je Bruna otkrila da je fudbaler vara.

 

 

Lepše vesti od ovih nisu mogli da dobiju, a kako je trudnoća još mala, par nije otkrio kog je pola beba. 

 

Da podsetimo, par je počeo da se viđa 2021. godine, a Bruna je u odličnim odnosima sa njegovim sinom Davijem Lukom i provodi mnogo vremena u Francuskoj, gde sportista živi već godinama. Kako su mediji preneli par se verio u januaru 2022.godine.

 

Uprkos tome što se činilo da među njima vladaju harmonični odnosi sve je šokirala vest da su se razišli, samo 6 meseci kasnije, jer je fudbaler prevario lepu Brazilku. 

 

Nejmar i Bruna Bjankardi postaju roditelji
Nejmar i Bruna Bjankardi postaju roditeljifoto: Instagram, brunabiancardi

Tada je manekenka potvrdila raskid, odbacivši glasine o neverstvu:

 

- Uvek sam bila svoja i vi to znate, ali pošto stalno pitate, želela bih da jasno stavim do znanja da nisam u vezi i nije bilo neverstva. Duboko mi je stalo do njega (Nejmara) i njegove porodice! Molim vas uzdržite se od pominjanja mog imena. Hvala vam puno - rekla je ona tada.

 

Početkom 2023. godine, par je ponovo počeo da izlazi, a sada su preduzeli sledeći korak u svojoj vezi: rođenje bebe.

 

 

U svojoj objavi, Nejmar i Bjankardi su napisali:

 

- Sanjali smo o tvom životu, planiramo tvoj dolazak i znamo da si tu da upotpuniš našu ljubav i učiniš naše dane mnogo srećnijim - glasio je tekst uz objavu.

 

Inače, Bruna Bjankardi je poznata influenserka i menadžer, i veoma je uspešna u svom poslu, a sa Nejmarom se upoznala 2021. godine.

 

Ipak, svoju vezu držali su dalje od očiju javnosti, a čini se da je fudbaler konačno uplovio u mirnu luku, te uz Brunu ima sve što mu je ikad trebalo.

 

 

makonda-tracker