(foto)

Piše SRPSKOJ PEVAČICI, ali koga ljubi? Za ovu lepoticu kažu da je NEJMAROVA NOVA DEVOJKA, a možda ste je već primetili

0

Nakon što je ljubila njegov dres i padala u ekstazu zbog njegovih poteza u Kataru, najluđu noć provela je u njegovom društvu

Nejmar ne gubi vreme posle raskida s Brunom Bjankardi
Nejmar ne gubi vreme posle raskida s Brunom Bjankardifoto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Ljubavni život brazilskog fudbalera Nejmara godinama privlači pažnju, a on i te kako daje materijala medijima.


Pored toga što je imao nebrojeno kratkih veza i avantura, tu su i dve velike ljubavi – s Brunom Markezin i Brunom Bjankardi, a sada se spekuliše da Nejmaru ponovo nije dosadno na ljubavnom planu.


Baš u vreme kada je srpska pevačica Teodora Džehverović objavila da joj je on poslao poruku, u evropskim medijima pojavila se glasina da je Brazilac ponovo u vezi. Prema portalu GShow.Globo, Nejmarova nova devojka je Džesika Turini, tridesetogodišnja lepotica koja je influenserka na društvenim mrežama, model i nekadašnja učesnica takmičenja Miss Espírito Santo.

 


Najpre je Džesika privukla pažnju u Kataru, gde je navijala za reprezentaciju Brazila, a na Instagramu je podelila svoju reakciju na jedan Nejmarov gol, kao i kako ljubi dres sa njegovim potpisom.

 

 

Oni koji prate društvene mreže sigurno su je primetili tokom Svetskog prvenstva u Kataru, kada je Džesika bila izuzetno aktivna i svakodnevno pokazivala kako se provodi navijajući za nacionalni tim svoje zemlje.

 

 


Nakon toga, ona je otputovala u Pariz, gde popularni fudbaler već godinama nastupa za Pari Sen Žermen, a pisalo se da je s njim provela doček Nove godine. Istina, Nejmar je okupio više poznatih ličnosti na svom slavlju, a Džesika je bila među njima.

 


Sportista još uvek nije potvrdio da je u vezi, a poznato je da on preferira da zadrži svoj privatni život daleko od medija i da obično retko deli fotografije s devojkama.

 

Nejmar retko priča o svom emotivnom statusu
Nejmar retko priča o svom emotivnom statusufoto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

 

makonda-tracker