emotivno

9 godina nije sa njom, a tuga ne jenjava: Nina Badrić podelili FOTOGRAFIJU sa OCEM uz stihove koji slamaju srca

0

Na osnovu samo jedne fotografije vidi se ogromna ljubav koju je Nina gajla prema svom ocu

foto: Instagram / ninabadrich
foto: Instagram / ninabadrich

Hrvatska pevačica Nina Badrić godinama je na javnoj sceni i često na svom Instagram profilu deli fotografije sa svojim najdražima.

 

U više navrata smo imali priliku da vidimo kako izgleda njena majka, koja joj je najveća podrka, a svake godine u znak sećanja Nina postavi i po neku fotografiju sa ocem Simom, koji je preminuo 2014. godine.

 

Tako je bilo i danas, kada je na svom storiju Nina okačila njihovu zajedničku fotografiju uz emotivne stihove pesme "Always and Forever".

 

 

Pevačica često spominje pokojnog oca ističući koliko joj je značio. Da ju je smrt oca veoma pogodila govori i činjenica da se nakon njegove smrti povukla iz javnosti i dugo nije imala snage da stane na scenu.

 

 

Nina Badrić uspomena na oca
Nina Badrić uspomena na ocafoto: Instagram / ninabadrich

- Najbolji čovek kog sam ikada upoznala bio je moj tata. Bio mi je najveća podrška u svemu bio je sama dobrota i čovek blagih reči i mekog srca. Jako puno mi nedostaje... Da ćutimo prošetamo parkom ili da mi bane ujutru u stan skuva kafu i čeka da se probudim.. Uvek mi je ponos kad mi kažu da sam ista tata. Tata, neopisivo te voli tvoja 'vredna pčelica'... Dok se ne sretnemo jednom opet čuvam te u svemu - napisala je Nina jednom prilikom na društvenim mrežama uz očevu fotografiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Nakon očeve smrti Nini je najveća podrška majka Mila.

 

- To je posebna veza koja obuhvata godine. Kroz smeh, brigu, osmehe i suze. Osećaj poverenja koji se ne može slomiti. Dubina ljubavi ponekad neizgovorena. Celoživotno prijateljstvo izgrađeno na deljenju. Zagrljaji i poljupci, toplina i briga. Veza koja se nikada ne može poništiti. Mama - posvetila je ove reči Nina svojoj majci.

 

 

 

makonda-tracker