NAPROSTO NEODOLJIVO

Spojila TRI VANVREMENSKA KOMADA i izgleda kao sa svetskih NASLOVNICA: Nina Badrić u izdanju koje će se nositi DECENIJAMA

0

Lepa pevačica ima istančan modni stil koji se dopada mnogim ženama 

foto: Instagram / badrich
foto: Instagram / badrich

Nina Badrić, hrvatska pevačica obožava da isprobava razne modne stilove. Ona često napravi spoj neobičnih komada garderobe, a najviše voli one koji su van mode i koji ostaju tu uprkos tome kako se modni trendovi menjaju.

 

Ovog puta Nina se odlučila za jednu prelepu kombinaciju boja, dezena, koja je tako jednostavna, a ipak efektna.

 

Ona je odlučila da na svom Instagram nalogu podeli fotografiju svog novog autfita koji definitivno nikog nije ostavio ravnodušnim. 

 

 

Nina je ponela prelepu sako haljinu pepito dezena, koju je iskombinovala sa crnim unihop čarapama. Ona je diskretno istakla njene zgodne noge i učinila da pevačica izgleda moderno, a ipak tako prefinjeno.

 

Uz nju savršeno su se uklopile crne čizme gležnjače, koje su dale celoj kombinaciji dozu buntovničkog duha. Ove čizme su modni must have već decenijama, a čini se da ih se žene neće odreći još dugi niz godina. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Još jedan detalj, koji je definitivno dao magiju celoj kombinaciji bila je jorgan jakna u izrazito crvenoj boji koja je razbila monotoniju u učinila da Nina izgleda kao da je upravo sišla sa neke od svetskih modnih pista. 

 

Kako bi upotpunila svoj autfit Nina je ponela i prelepu beretku, kapu koju je na modni pijedestal vratila čuvena Koko Šanel. 

 

Ovo nije prvi put da nas Nina iznenadi ovako autentičnim i smelim kombinacijama, a čini se da je osim zbog pevanja, hrvatska pevačica sve češće u centru pažnje medija zbog izazovnih i ultrapopularnih odevnih kombinacija.

 

 

 

makonda-tracker