po uzoru na slavnog srbina

Izbacila je SAMO JEDNU NAMIRNICU i smršala 20kg: Kako je Nina Badrić dovela svoju liniju do savršenstva?

0

Nina Badrić nas odavno oduševljava svojom zanosnom linijom.

Nina Badrić
Nina Badrićfoto: badrich/Instagram/printscreen

Pevačica Nina Badrić je jedna od najstilizovanijih žena u regionu, koja nas često oduševi nekim modnim izdanjem. Svojom pojavom uvek oduševi, a izgled je dovela do savršenstva, pa smo tokom leta uživali u njenim objavama s mora.

 

Međutim, čak i ona ima problem sa viškom kilograma, kog se uspešno rešila uz pomoć jednostavnog plana ishrane. Nina je imala 83 kilograma kada je rešila da promeni svoj izgled i nakon toga je smršala čak 20.

 

Zanimljivo je da je ona izbacila samo jednu namirnicu iz ishrane i odmah primetila razliku, a bila je inspirisana našim i svetskim najboljim teniserom, Novakom Đokovićem.

 

- Od kada se ovako hranim, moje telo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prethodne godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla - rekla je Nina jednom prilikom.

 

Nina Badrić promenila svoj način ishrane
Nina Badrić promenila svoj način ishranefoto: badrich/Instagram/printscreen

Pevačica je ovim režimom uspela da udvostruči svoju snagu, vrati energiju i oseća se mnogo poletnije.

 

- Moja snaga se udvostručila. I duh i telo. Osećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život - otkrila je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Kako i sama kaže, tajna je u tome što je prestala da jede meso i počela više da prati druge načine ishrane, pa time nadoknađuje sve što joj je neophodno i ujedno gubi kilograme.

 

- Prestala sam da jedem meso i desile su se velike promene u mom organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom, ali se i mnogo bolje osećam. Ranije bih, kada pojedem komad mesa, obavezno dva sata odspavala, jer sam bila umorna. A sada sam čila, mila i vesela. Čak mi je maserka rekla da mi je bolji tonus kože. Baš sam zadovoljna - iskrena je bila pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Osim toga, sve sokove, naročito gazirane, testa je svela na minimumu, a i slatkiše pokušava skroz da eliminiše, eventualno pojede s vremena na vreme dve do tri kockice.

 

1 / 6 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

makonda-tracker