JEDNOSTAVNO, A EFEKTNO

I za šetnju i za izlazak, uz patike ili štikle: Kombinacija Nine Badrić se lako kopira, a uvek ostavlja ODLIČAN UTISAK

0

Pevačica Nina Badrić pokazala nam je izdanje u kojem je ne viđamo često, a koje je odlično i kao dnevna, ali i kao večernja kombinacija. I uvek je moderna.

Stil Nine Badrić je elegantan, a njene kombinacije su uvek nepogrešivo šik i moćne.
Stil Nine Badrić je elegantan, a njene kombinacije su uvek nepogrešivo šik i moćne.foto: Marija Mladjen/ATAImages

Pevačica Nina Badrić (50) jedna je od najtraženijih pevačica u regionu, poznata po baršunastom glasu, ali i uvek elegantnom izgledu.

 

Njen stil bismo mogli da opišemo kao ženstven, šik i prefinjen, a Nina svojim odevnim kombinacijama može da inspiriše mlade žene i devojke da uz jednobojne klasične komade naprave nepogrešive stajlinge.

 

Nina je veoma aktivna na društvenim mrežama,pa nas tako često obraduje nekim novim stajlingom i posluži kao večita motivacija da "manje uvek bude više" i da se držimo jednostavnosti u stilu.

 

Pevačica je nedavno objavila fotografiju na Instagramu koja nas je u prvih mah iznenadila, jer je odudarala po stilu od svega što smo imali priliku da vidimo. 

Zapravo, kao što smo rekli, uglavnom možemo da je vidimo u elegantnim izdanjima, a ovog puta smo imali prilike da je vidimo u dnevnoj kombinaciji.

 

Farmerice koje su pratile liniju tela i bile blago zvonaste i crna kožna jakna su zajedno činile idealnu kombinaciju. 

 

Na slici se ne vidi lepo da li ispod jakne Nina ima majicu i džemper ili bluzu, ali nije ni bitno, jer je celokupan utisak odličan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Crna kožna jakna je komad koji nikada ne izlazi iz mode, a kombinovanje uz farmerice je jedan od najjednostavnijih, ali uvek aktualnih načina da ih uparite.

 

Osim toga, ova odevna kombinacija je idealna za dnevnu šetnju, popodnevno piće sa prijateljima, pa čak i za večerni izlazak.

 

Dodatni plus predstavlja što ovaj stajling ide i uz ravnu obuću, potpetice, patike ili čizme, pa je možete nositi u svim godišnjim dobima.

 

 

makonda-tracker