nisu više zajedno

U braku su bili 12 godina, jedan je od NAJBOGATIJIH BALKANACA: Znate li kako izgleda bivši muž Nine Badrić?

0

Iako je ona veoma popularna, njenog supruga nismo često imali prilike da vidimo u javnosti 

foto: Instagram / badrich
foto: Instagram / badrich

Poznata hrvatska pevačica Nina Badrić iza sebe ima bogatu muzičku karijeru, ali i jedan brak koji se završio razvodom.

 

Nina o svom privatnom životu retko govori u javnosti, ali ono što se zna jeste to da je ona imala vezu i brak sa balkanskim milionerom Bernardom Krasnićem

 

Uprkos velikoj popularnosti poznate pevačice Krasnića gotovo nikada nismo s njom viđali u javnosti.

 

 

Nina i Krasnić su bili u vezi 12 godina, 2003. godine su se verili u Dubrovniku, a venčanje je bilo kao iz bajke, održano pred 180 zvanica, a Nina je sijala u venčanici luksuznog brenda, a nije slutila da će do kraha ljubavi doći nakon samo tri godine.

 

Nakon razlaza Nina je dugo bila u centru pažnje medija, a kako bi pojasnila sve odlučila je da se otvorenim pismom obrati javnosti i navede razloge razvoda. Kako je tada rekla, uzrok razlaza je bila emocionalnu udaljenost i nemerljive razlike.

 

Bernard Krasnić je bivši muž pevačice Nine Badrić
Bernard Krasnić je bivši muž pevačice Nine Badrićfoto: Facebook / Bernard Krasnić

 

Međutim, oni su ipak uspeli da spasu brak nakon toga, pa su se službeno razveli tek 2012. godine, a Nina je više puta pričala o braku sa milionerom.

 

- Našem smo braku dali ne jednu, nego dve šanse, ali nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam srećna, ali barem ne mogu sebi da prebacujem da nismo preduzeli sve kako bi naš brak opstao - izjavila je tada Badrićeva.

 

Nakon razvoda, Nina više nikad nije predstavljala javnosti svoje emotivne partnere, dok se Bernard oženio ekonomistkinjom Laticom Ivanišević, direktorkom marketinga u jednoj poznatoj hrvatskoj firmi, sa kojom je dobio i dete.

 

 

Iako nikad nije pričala o svom životu i bivšem suprugu u javnosti, jednom prilikom je otkrila da razvod ni za nju nije bio lak period.

 

- Za oba partnera razvod je stresan događaj. Ne poznajem nijednu osobu koja se razvela sa osmehom na licu, pa čak ni one koji su ostavljali partnere jer su se zaljubili u nekoga drugog. No, s vremenom ljudi shvate jesu li postupili ispravno - zaključila je Nina.

 

 

makonda-tracker