"volim da budem tata"

Biće teško, ali ima JAK I DIVAN RAZLOG: Čuveni TV mag ima 63 godine i očajnički želi još jedno dete

0

Prvo dete je dobio u pedesetim, a u šezdesetim se nada drugom, a priznaje da mu neće biti lako da uhvati korak s decom

Sajmon Kauel i Loren Silverman na kafi u Malibuu
Sajmon Kauel i Loren Silverman na kafi u Malibuufoto: AGEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sajmon Kauel (63), TV ličnost, producent i poznati britanski preduzetnik, najpoznatiji kao član žirija takmičenja "Iks Faktor", "Britanija ima talenat", "Američki idol" i drugih, često privlači pažnju privatnim životom.


Tome je posebno doprineo kada je 2013. godine zaveo Loren Silverman (45), suprugu svog bliskog prijatelja Endrua Silvermana, koja se potom razvela. Par je i u vezi i danas, deset godina kasnije, a 2014. Sajmon i Loren dobili su sina Erika.


Prošle godine Kauel je zaprosio ženu svog života, a sada je otkrio da kuju planove da Eriku podare mlađeg brata ili sestru. Kako je priznao, to želi jer je uživao dok je njegov sin bio mlađi. On je istakao da bi voleo da proživi prve godine svog deteta na način na koji je uživao sa Erikom.

 

Sajmon Kauel sa sinom Erikom na Barbadosu
Sajmon Kauel sa sinom Erikom na Barbadosufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pre dva dana sam pomislio "Bilo bi lepo imati još jedno". To što sam tata je najbolja stvar koja mi se desila. Uživam u svakoj sekundi koju provedem s njim – rekao je Kauel. – A onda pomislim kako je sledeći korak to što će on postati tinejdžer.


Ti dani kad je bio mlađi, to je tako neverovatno iskustvo, sve te godine, i verovatno zbog toga tako razmišljam – kaže Sajmon. – Stvarno volim da budem tata.

 

On dodaje da nije lako biti tata malog deteta u šezdesetim godinama i da mu je nekad teško da uhvati korak s dečakovom energijom. Tek s dvoje dece sigurno mu neće biti uvek jednostavno, ali njegova želja za drugim detetom je jaka.


Ja ove godine punim 64, a Erik ima devet godina... Kad igram fudbal s njim, moj Bože, moram da budem u formi samo da možemo da se igramo. Njegova energija je neopisiva, zaista – rekao je Kauel, prenosi The Sun.

 

Sajmon Kauel s verenicom Loren Silverman i sinom erikom u Los ANđelesu ispred poznatog restorana Nobu
Sajmon Kauel s verenicom Loren Silverman i sinom erikom u Los ANđelesu ispred poznatog restorana Nobufoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kauel se, inače, osvrnuo i na to što u poslednje vreme izgleda znatno drugačije nego kad smo ga upoznali, za šta mediji krive fejslifting. Kako on kaže, u pitanju je "samo botoks ili tako nešto", a šale na njegov račun ga zabavljaju.


Mislim da je to urnebesno! Samo me to zasmejava. Nisam imao fejslifting ili nešto slično tome. Samo sam koristio malo botoksa ili tako nešto, ali nije bilo ništa drastično – kaže on.

 

 

makonda-tracker