Prve slike: Sajmon Kauel sa svojim sinom u naručju

0
Sajmon Kauel zaplakao je od sreće kada je prvi put u naručje uzeo svog prvog sina Erika, a koliko je oduševljen što je postao otac jasno je pokazao okupljenim fotografima ispred bolnice Lenoks Hil veselo im mašući nekoliko minuta. Ubrzo potom, podelio je na Tw
Sajmon Kauel sa sinom Erikom, foto: Twitter
Sajmon Kauel sa sinom Erikom, foto: Twitter

Iako se dugo opirao očinstvu, Sajmon Kauel je navodno, kako prenosi Daily Mail, zaplakao od sreće onog trenutka kada je video sina Erika koji se rodio u petak u njujorškoj bolnici Lenoks Hil.

Njegova partnerka Loren Silverman dečaka je na svet donela u 10.45 ujutru i to prirodnim putem, a pop mogul je prisustvovao porođaju.

- Čekao sam te ceo svoj život- navodno je izustio Sajmon kada je sina po prvi put uzeo u ruke.

- Bio je to jako emotivan dan za oboje, a trenutak u kojem je dete stiglo na svet zaista je bio poseban. Svi su plakali od sreće, čak i Sajmon, poznat po svom čvrstom karakteru i, neki kažu, kamenom srcu. 

- Erik je neverovatan i svi su oduševljeni. Lep je, i Sajmon i Loren su potpuno očarani njime. Sajmon je sve vreme bio uz Loren i rekao joj je da je to najbolji dan u njegovom životu. Ranije je priznao da je pomalo nervozan, ali kada se sve dogodilo bio je potpuno prirodan – otkrio je anonimni izvor za The Sun.

Mali naslednik je ime Erik dobio u sećanje na Kauelovog pokojnog oca, dok je srećan par za srednje ime svog naslednika odabrao Filip i to, nagađa se, po magnatu Ser Filipu Grinu koji je Loren dosta pomogao oko prošlogodišnjeg razvoda od supruga Endrua Silvermana.

Sajmon nije dugo izdržao a da se ne pohvali svojim naslednikom pa je danas okačio njegove prve slike na Twitteru, ispisavši reči ljubavi prema Eriku.

- Sada možete da vidite koliko je zgodan mali Erik. Nisam ni znao koliko ponosa i ljubavi ću osećati prema njemu. 

makonda-tracker