raskid

SAJMON NI POSLE SEDAM GODINA NIJE SPREMAN DA JE OŽENI: Loren mu je podarila SINA, a on žudi za poznatom PEVAČICOM!

0

Poznati par rešio je da stavi tačku na odnos, a šuška se da se muzički stručnjak dopisuje sa poznatom pevačicom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Muzički mogul Sajmon Kauel i njegova izabranica, Loren Silverman, navodno više nisu zajedno, prenose britanski mediji. Razlog tome jeste što čuveni član žirija nije spreman da stane pred oltar ni nakon sedam godina veze, a majka njegovog deteta to više ne želi da trpi.

 

Sajmon nikada nije verovao u brak s obzirom na posao kojim se bavi, ali to, prema pisanju britanskih medija, nije jedini razlog prekida dugogodišnje veze. Naime, Loren je postala sumnjičava nakon što je uhvatila Kauela kako se dopisuje s Mel B, članicom Spice Girls.

 

Ipak, PR poznatog menadžera kaže kako je par u karantinu u vili na Beverli Hilsu već šest nedelja sa svojim sinom i kako između njih nema nikakvih problema, prenosi 24sata.hr.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @simoncowell on

Sajmon je dugo vremena hodao pognute glave nakon što je "ukrao" ženu svom najboljem prijatelju. Reč je, naravno, o Loren, koja je godinu dana varala svog supruga.

 

Spetljali su se još 2009. dok je ona bila u braku milijarderom Endruom Silvermanom. Nakon što se saznalo za njihovu aferu i Kauelov život se promenio, a 2013. su dobili i sina Erika.

 

Simon kaže da to nije nešto što su planirali, ali kada je video dete na ultrazvuku otkrio je da se u njemu nešto promenilo.

 

"Nešto me pogodilo. Osećao sam se neverovatno zaštitnički prema njima. Nisam pre poznavao taj osjćaj." - rekao je Sajmon. Iako nikada nije menjao pelene ili pripremao mleko, Sajmon kaže da ga je očinstvo promenilo do neprepoznatljivosti.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker