misteriozna ljubav

"Spreman sam da postanem tata": Vuk Kostić je srećno zaljubljen i ne krije da se nada najlepšoj životnoj ulozi

0

Vuk Kostić tvrdi da je sad emotivno ispunjen i da je spreman da postane otac.

Vuk Kostić
Vuk Kostićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Vuk Kostić je oduvek važio za jednog od najboljih frajera među domaćim glumcima, ali on nikada nije voleo da suviše priča o svom privatnom životu.

 

Ipak, mediji su saznali za neke od njegovih veza.

 

Jedna od njegovih prvih ljubavi bila je koleginica sa glume Bojana Stefanović, sa kojom je bio oko četiri godine. Ipak, njegova najpoznatija partnerka je bila Jelisavetom Orašanin. Njihova veza trajala je oko pet godina, posle čega se onda udala za poznatog košarkaša Miloša Teodosića.

 

Neko vreme je bio i sa Anom Mihajlovski, a pisalo se da je imao i kratku aferu sa Ivanom Peters iz benda Negativ, što je pevačica i potvrdila jednom prilikom.

 

Bilo je još dosta nagađanja u vezi sa njegovim ljubavnim životom, ali da stanemo sad ovde i ne ulazimo u "rekla kazala" priče.

 

Po medijima se pisalo da je Vuk Kostić i sada u srećnoj vezi, međutim zvanične potvrde nije bilo - sve do sada . Naime, Vuk je priznao da je emotivno ispunjen i da spreman da se ostvari u najlepšoj ulozi na svetu - roditelja.

 

 

- Voleo bih da uskoro postanem tata, sad sam već u fazi da sam potpuno spreman za to - rekao je Vuk za magazin Glorija i svima zagolicao znatiželju.

 

Nakon toga je Vuk je priznao da je sada srećan u ljubavi, ali ipak nije želeo da otkriva nešto više. Ostao je tajanstven, kao što je i uvek do sada bio.

 

 

- Emotivno sam ispunjen, ljubav mi je najbitnija, ali bih detalje zasad ipak zadržao za sebe. Kažu da sreća voli tišinu - zagonetan je Kostić.

 

Vukov otac je pokojni glumac Mihajlo Kostić Pljaka, koji je bio član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Vuk kaže da bi bio više nego srećan da se ulozi oca snađe kao njegov tata.

 

 

- Bio bih presrećan da uskoro stvorim svoju porodicu, jer sam odrastao u porodici punoj ljubavi i razumevanja, to sam gledao čitav život. Kad bih bio kao moj otac, mogao bih da kažem da sam uradio roditeljski zadatak na zavidnom nivou - kaže Vuk.

 

 

makonda-tracker