porodični portret

Prvo pojavljivanje Fahrije i bebe posle porođaja: Bali beg s porodicom proslavio sinovljev 4. rođendan na divan način

1

Iako se ne eksponira i ne deli fotografije drugog sina, turska glumica napravila je izuzetak zbog svog starijeg dečaka

Fahrije Evčen i Bali Beg su godinama u skladnom braku
Fahrije Evčen i Bali Beg su godinama u skladnom brakufoto: evcenf, Instagram

Turski glumci Burak Ozčivit (38) i Fahrije Evčen (36) u januaru su postali roditelji po drugi put, kada je šarmantna glumica na svet donela njihovog mlađeg sina Kerema.


Zgodni glumac, poznatiji kao Bali beg u domaćim medijima, zbog njegove uloge u seriji "Sulejman Veličanstveni", izveo je tada iz porodilištu svoju suprugu i bebu i pozdravio okupljene novinare nasmejan.


Porodica se potom povukla u svoju luskuznu vilu i nije se eksponirala u medijima, pa nismo imali priliku da vidimo Fahrije nakon porođaja. Takođe, oni nisu delili ni fotografije svog drugog sina, a sada smo videli i glumicu i bebu – i povod je divan!

 

Naime, Karan, stariji sin glumačkog i bračnog para, napunio je četiri godine, a roditelji su mu priredili nezaboravnu rođendansku zabavu. U skladu s njegovim ukusom, sve je bilo u crvenoj boji i u znaku Spajdermena, a čak su i Burak i Fahrije nosilil boju po kojoj je prepoznatljiv ovaj superheroj.

 


Volim te, sine – napisao je glumac u opisu fotografija s proslave koje je objavio na Instagramu.


Iste fotografije podelila je i mama Fahrije, koja je u naručju držala nedavno rođenog Kerema, a par je sakrio njegovo lice emodžijem u obliku srca.


Srećan ti četvrti rođendan, srce moje – poričila je glumica sinu.

 

Podsetimo, Burak Ozčivit i Fahrije Evčen u braku su od 2017. godine.

 

 

makonda-tracker