kakav gest

Nije štedeo ni novac ni kreativnost: Bali beg supruzi posle rođenja drugog deteta poklonio NEŠTO POSEBNO

0

Iako je njen rođendan tek u julu, turski glumac Burak Ozčivit rešio je ranije da obraduje suprugu rođendanskim poklonom, i to kakvim!

Burak Ozčivit i Fahrije Evčen u braku su od 2017. godine
Burak Ozčivit i Fahrije Evčen u braku su od 2017. godinefoto: burakozcivit, Instagram

Turski glumci Burak Ozčivit (38) i Fahrije Evčen (36) postali su početkom godine roditelji po drugi put, nakon što je lepa glumica donela na svet njihovog drugog sina Kerema.


Glumac najpoznatiji po ulozi Bali bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", kog smo gledali još u serijama "Dnevnik ljubavi" i "Crna ljubav", izveo je krajem januara iz porodilišta suprugu i sina i tom prilikom pozdravio okupljene novinare nasmejan.


Dečak se tako pridružio njihoovoj veseloj maloj porodici, koju od 2019. čini još i sin Karan, koji je vrlo uzbuđen jer je postao stariji brat.

 


Par se povukao iz javnosti nakon Fahrijinog porođaja, pa nismo imali priliku da ih vidimo na skupovima slavnih, niti su delili fotografije svoje druge bebe. Ipak, jedan detalj o njima je došao do medija!

 

Kako piše CNN Türk, Burak Ozčivit je rešio da supruzi nakon rođenja drugog deteta kupi ranije rođendanski poklon, a izbor je pao na beli automobil Range Rover. Uz to, Fahrije je dobila i tablice na kojima su slova njenog imena – 34 FE.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EnMagazin (@ennmagazinn)


U pitanju je, pišu mediji, najnoviji model ovog vozila, koje je inače omiljeni automobil Bali bega, pa je godinama vozio ovakav crni auto. Nakon što je dugo na tablicama imao svoje inicijale, on je 2016. godine rešio da na nove tablice stavi 34 FR, u čast svojoj supruzi Fahrije.


Podsetimo, drugo dete srećnog para rođeno je 18. januara, a po izlasku iz bolnice oni su izgledali vrlo zadovoljno.


Porođaj je prošao veoma dobro. Kerem izgleda kao Karan kad je bio beba. Neka Bog da svima koji žele ovakvu sreću – istakli su glumci.

 

1 / 6 Foto: Magazin Haberleri tv100, Youtube Printscreen


Burak je tada dodao i da je Karan ponosan stariji brat koji je jedva čekao prinovu.


Keremova reakcija je neverovatna, jedva ga je dočekao. Iskreno, iznenadio nas je – otkrio je glumac.

 

 

makonda-tracker