PROMENILA SE

Borila se sa RAKOM DOJKE, raspao joj se brak: Vahide Percin, sultanija Hurem, danas izgleda potpuno NEPREPOZNATLJIVO

0

Osim u seriji "Sulejman Veličanstveni" Vahide smo gledali i u ulozi Ferihine majke Zehre u turskoj seriji “Zvala se Feriha"

foto: Facebook / vahidepercinn
foto: Facebook / vahidepercinn

Čuvena turska glumica Vahide Percin srpskoj publici se predstavila kada je maestralo odigrala ulogu sultanije Hurem u kultnoj seriji "Sulejman Veličanstveni".

 

Ipak, to nije bila jedina prilika da gledamo Vehide na malim ekranima u Srbiji. Ona je takođe srca publike osvojila ulogom brižne majke Ferihe u seriji "Zvala se Feriha", koja se kod nas emitovala pre nekoliko godina.

 

Turskoj glumici Vahide Perčin (48) u početku nije bilo lako da se nosi sa harizmom Merjem Uzerli (31), koja je preko noći napustila set „Sulejmana Veličanstvenog” i vratila se u rodnu Nemačku, ali posle samo nekoliko epizoda četvrte sezone, nova Hurem je suvereno dominirala haremom, carstvom i televizijskim prostorom.

 

 

Vahide Perčin je poznata i veoma cenjena turska glumica, koja se dokazala na filmu, u TV serijama i pozorišnim predstavama, i vodi glumačku akademiju sa svojim bivšim suprugom Altanom Gordumom, glumcem i producentom.

 

Život turske glumice doneo je mnoge izazove. Ona se 2011. godine suočila sa opakom bolešću, rakom dojke, a nakon toga veoma retko je želela da daje intervjue.

 

Ipak, i u najtežim trenucima Vahide je znala da se nasmeši i okupljenim novinarima da po nekoliko izjava, a čak je jednom prilikom kada je posetila Srbiju za Prvu TV govorila o ulogama, ali i tome koliko je srećna što ju je publika u Srbiji tako lepo prihvatila.

 

 

Vahide Perčin je tokom borbe sa kancerom napravila pauzu u karijeri, ali se veoma brzo vratila snimanjima, neki bi rekli, mnogo snažnija nego ikada.

 

Brižljivo je nastavila da gradi karijeru, a 2020. godine je primećena sa bivšim suprugom Altanom Gordumom u okrugu Etiler i svi su bili zaprepašćeni transformacijom, jer gotovo da je nisu prepoznali.

 

Na pitanje novinara da li je strašna bolest sa kojom se borila pre 10 godina (na snimanju serije „Feriha”) vratila, glumica je to demantovala i objasnila da je sa njenim zdravljem sve u redu.

 

 

Ovakva pitanja novinara usledila su jer se glumica ošišala na  kratko, pa je mnoge to asociralo na gubitak kose usled bolesti.

 

- U svakom slučaju, prvo se ljudi leče od raka, pa se šišaju, a ne obrnuto, tako da nema šta da brinete - rekla je ona tada. 

 

 

 

makonda-tracker