od nje je nasledio sve

Pisalo se da ga je zbog nje ostavila TRUDNA SUPRUGA: Majka Bali bega je prava lepotica, a on je njena MUŠKA VERZIJA

0

Turski glumac Burak Ozčivit bez sumnje je od majke nasledio crte po kojima je danas prepoznatljiv širom sveta

Turski glumac Burak Ozčivit najpoznatiji je kao Bali beg u seriji 'Sulejman Veličanstveni'
Turski glumac Burak Ozčivit najpoznatiji je kao Bali beg u seriji "Sulejman Veličanstveni"foto: burakozcivit, Instagram

Turski glumac Burak Ozčivit (38) najpoznatiji je domaćoj publici po ulozi Bali bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", te ga zbog nje i danas mnogi zovu po ovom liku.


Međutim, njega smo gledali u više uspešnih turskih serija, među kojima su "Dnevnik ljubavi" i "Crna ljubav", a trenutno je tamošnjim medijima najinteresantniji jer je sa glumicom Fahrije Evdžen dobio drugo dete.


Nakon sina Karana, koji je došao na svet 2019, par je krajem januara ove godine dobio i Kerema, a još uvek nisu podelili fotografije svog drugog sina.

 


Burak i Fahrije često su na meti turskih medija, koji pokušavaju detaljno da prate njihov život, ali par uspeva da sakrije svoju intimu. Ipak, prošlog leta su, nakon vesti da je glumica u drugom stanju, objavljeni detalji njihove navodne svađe, a pisalo se čak i da je trudna Fahrije ostavila muža, i to zbog njegove majke.


Kako su pisali turski mediji, porodica je obolela od kovida, zbog čega su morali sve vreme da budu kod kuće, a za to vreme se Fahrije svađala sa svekrvom.

 

 

U jednom trenutku je, šuškalo se, svađa toliko eskalirala da je Fahrije Evdžen podigla glas na svekrvu Čejhan, pa je Burak skočio u majčinu odbranu, nakon čega je glumica napustila njihovu raskošnu vilu.

 

Par je, međutim, demantovao tračeve fotografijom na kojo su zagrljeni i poručio svima da ih ostave na miru.


Ko je Čejhan, majka Buraka Ozčivita?

 

Burak Ozčivit sa majkom Čejhan pre nekoliko godina
Burak Ozčivit sa majkom Čejhan pre nekoliko godinafoto: burakozcivit, Instagram

O životu majke poznatog turkog glumca ne zna se mnogo, ali je poznato da pored njega sa suprugom Bulentom ima i ćerku Burdžun.

 

Burak je više puta na Instagramu delio fotografije svoje majke, pa smo imali priliku da vidimo da je reč o vrlo lepoj ženi, a mnogi komentarišu da glumac upravo njoj može da zahvali na lepoti po kojoj je poznat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fan Account (@fahbur1)


Koliko je poznato, pre pomenute i navodne svađe, Čejhan je uvek imala odličan odnos i sa sinom i sa njegovom suprugom Fahrije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fan Account (@fahbur1)

 

Jednom prilikom su ih turski paparaci uhvatili tokom porodične kupovine u jednom tržnom centru u Istanbulu.

 

 

makonda-tracker