blista

Sukob sa svekrvom i buran rastanak su iza njih: Supruga Bali-bega je jedna od najlepših trudnica koje ste videli

0

Dok popularni turski glumci sitno broje do rođenja njihovog drugog deteta, Fahrije je podelila prelep trudnički portret

Turski glumci Burak Ozčivit i Fahrije Evčen u braku su od 2017. godine
Turski glumci Burak Ozčivit i Fahrije Evčen u braku su od 2017. godinefoto: evcenf, Instagram

Turska glumica Fahrije Evčen Ozčivit potvrdila je pre nekoliko meseci da je u drugom stanju, odnosno da će njen suprug Burak Ozčivit ponovo postati roditelji.


Zvezda serija "Prognani – Sejit i Šura", "Dnevnik ljubavi" i "Kad lišće pada" sada je na Instagramu podelila novu fotografiju svog stomaka, pokazavši kako izgleda u poslednjim nedeljama trudnoće.


Sve smo bliži ujedinjenju – napisala je u opisu lepa glumica, uz fotografiju na kojoj drži ruke nežno položene na stomaku.

 


Čekamo – prokomentarisao je njen suprug, najpoznatiji po ulozi Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstven".


Par je u braku od 2017. godine, a već ima sina Karana.


Ukoliko je bilo nekih problema u njihovoj ljubavi, oni su očigledno prošlost, a turski mediji su letos pisali da su se Fahrije i Burak čak nakratko rastali.

 

U avgustu ove godine, nakon što se pročulo da je Fahrije u drugom stanju, turski mediji su pisali da se par rastaje i da je glumica napustila njihov zajednički dom.

 

1 / 8 Foto: evcenf, Instagram


Prema pisanju turskih medija, oni iza sebe imaju vrlo težak period jer su Fahrije i Karan oboleli od virusa korona i sve vreme bili kod kuće, a za to vreme se glumica navodno neprestano svađala sa suprugom. U jednom trenutku je, šuškalo se, svađa toliko eskalirala da je Fahrije Evdžen podigla glas na svekrvu Čejhan, pa je Burak skočio u majčinu odbranu, nakon čega je glumica napustila njihovu raskošnu vilu.

 


Međutim, par se ubrzo oglasio na Instagramu demantujući sve zajedničkim selfijem na kom su zagrljeni i nasmejani, uz poruku:


Ne budite glupi! Ostavite nas na miru!

 

Glumac koji je u 'Sulejmanu Veličanstvenom' igrao Bali-bega godinama uživa pored lepe koleginice Fahrije Evčen
Glumac koji je u "Sulejmanu Veličanstvenom" igrao Bali-bega godinama uživa pored lepe koleginice Fahrije Evčenfoto: Instagram, burakozcivit

 

makonda-tracker