verovali ili ne

Zatražila pola njegovog imetka i otkrila – GODINE LAGANJA! Fudbalera optuženog za silovanje supruga uhvatila u obmani

1

Nakon što je glumica rešila da se razvede od fudbalera Ašrafa Hakimija, saznala je da on, iako zarađuje milione evra, ne poseduje maltene ništa

Ašraf Hakimi i Hiba Abuk na 75. Kanskom festivalu
Ašraf Hakimi i Hiba Abuk na 75. Kanskom festivalufoto: Scott Garfitt / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što je Ašraf Hakimi (24) nedavno optužen za silovanje, njegova supruga Hiba Abuk, inače poznata španska glumica, saopštila je da se razvodi od sportiste.


Ona je istakla da je ovu odluku donela i pre navedenih optužbi, a francuski mediji javili su da je ona prilikom podnošenja zahteva za razvod zatražila polovinu bogatstva fudbalera Pari Sen Žermena i reprezentacije Maroka.


Međutim, ispostavilo se da je Hibu Abuk čekalo još jedno neprijatno iznenađenje – njen suprug je kompletnu imovinu prebacio na ime svoje majke Saide Mouh.

 

Kad god bi mu nešto zatrebalo, on bi navodno zamolio mamu da mu to kupi, iako zarađuje milione u jednom od evropskih klubova koji je najšire ruke kada su u pitanju plate fudbalera. Tako i sam Hakimi ima visoka primanja: mesečno zaradi više od milion evra.

 

Ašraf Hakimi i Hiba Abuk na reviji modne kuće Balmain na Nedelji mode u Parizu
Ašraf Hakimi i Hiba Abuk na reviji modne kuće Balmain na Nedelji mode u Parizufoto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Kako je utvrđeno, Hakimijeve kuće, odeća, nakit i automobili kupovani su na ime njegove majke, dok su sve njegove plate i bonusi uplaćivani na njen račun. Čak 80 posto svega što fudbaler poseduje je registrovano na Saidino ime.

 

To, drugim rečima, znači da bi glumica, da je ostala udovica, nastavila život i brigu o njihovoj deci ne računajući s novcem njihovog oca.

 

Hakimi je više puta pričao o svom prisnom odnosu s majkom, a na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u Kataru našao se u fokusu kada je posle pobeda s njom slavio uspeh Maroka.

 

Ašraf Hakimi sa majkom Saidom
Ašraf Hakimi sa majkom Saidomfoto: Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia

On je, inače, rođen u Španiji u porodici marokanskih migranata, koji nisu lako uspevali da omoguće porodici lagodan život zbog kog su došli u Evropu.


Moja majka je bila čistačica, a otac je radio kao ulični prodavac. Bili smo skromna porodica koja se borila da preživi. Danas, ja se borim za njih svaki dan. Žrtvovali su se zbog mene, uskratili su mojoj braći mnogo toga da bih ja uspeo – istakao je tada sportista.


Ašraf Hakimi je od 2020. u braku s 12 godina starijom glumicom Hibom Abuk, s kojom ima dvojicu sinova.

 

 

Nakon što su se pojavile optužbe da je silovao jednu devojku u svom domu nadomak Pariza, policija je pokrenula istragu, a Hakimijev advokat je istakao da fudbaler sve negira. Njegova majka oglasila se za medije i istakla da je njen sin nevin u ovom slučaju, kao i da je on "lepo vaspitan".

 

Ipak, njegova supruga nije delovala kao da mu veruje i u svom saopštenju za javnost, u kom je izjavila da se razvodi od fudbalera, rekla je da je uvek na strani žrtve.

 

Ašraf Hakimi i Hiba Abuk na 75. Kanskom festivalu
Ašraf Hakimi i Hiba Abuk na 75. Kanskom festivalufoto: Scott Garfitt / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Posle odluke o razvodu, prestali smo da živimo zajedno, i to se sve desilo pre ovog slučaja. Još čekamo da završimo proceduru u vezi s razvodom. Teško mi pada što uz sav bol koji jedan razvod nosi sa sobom moram da se nosim i sa ovim – naglasila je ona i dodala:


Ne treba ni da pominjem da sam uvek bila i uvek ću biti na strani žrtve. Zbog toga, s ozbirom na ozbiljnost ovih optužbi, možemo da verujemo samo u pravdu.
 

 

makonda-tracker