strašnih nedelju dana

Muž joj optužen za silovanje, a napadaju NJU: Supruga fudbalera prolazi kroz PAKAO, a to nije najgore što joj se desilo

0

Nekadašnji supermodel je više od pet godina u braku sa čuvenim fudbalerom, a ovih dana se našla u vrlo teškoj situaciji

Dani Alveš i Hoana Sanc u braku su od 2017. godine
Dani Alveš i Hoana Sanc u braku su od 2017. godinefoto: EPA-EFE/Fernando Bizerra

Brazilski fudbaler Dani Alveš (39) nedavno se našao u pritvoru, budući da ga je 23-godišnja devojka optužila za silovanje, a sada je kolateralna šteta ovog strašnog slučaja njegova supruga.


Kako je žrtva opisala, sportista ju je navodno napastvovao 30. decembra prošle godine u noćnom klubu "Saton" u Barseloni, a policiji ga je prijavila dva dana kasnije.

 

Dani Alveš je potom nekoliko puta menjao svoj iskaz, pa je istražni sudija u Španiji odlučio da ga zadrži u pritvoru. Dok je žrtva dala identičan iskaz policiji i sudu, fudbaler je za tri dana dao tri različite izjave: od toga da se nije desilo ništa i da je ne poznaje, preko toga da su se sreli u toaletu na kratko, do toga da su imali odnose uz njenu saglasnost.

 

Dani Alveš optužen je za silovanje u Barseloni
Dani Alveš optužen je za silovanje u Barselonifoto: EPA-EFE/Rungroj Yongrit

Takođe, izvori bliski istazi otkrili su za španski Periodiko da je Dani Alveš prišao devojci, kao i da su njeni prijatelji ispričali da ju je "čvrsto uhvatio za ruku i zahtevao da ga uhvati za međunožje, dvaput, iako se opirala".

 

Navodno je fudbaler potom odvukao devojku do toaleta, gde je zatvorio vrata i nije joj dao da izađe, nakon čega je, tvrdi ovaj list, usledilo silovanje.


Daniju preti zatvorska kazna od četiri do dvanaest godina, a njegova supruga Hoana Sanc našla se u vrlo teškoj situaciji. Nakon što joj je suprug, s kojim je u braku od 2017. godine, uhapšen, ona je priznala da se oseća vrlo loše jer joj je nekoliko dana ranije preminula majka, zbog čega je molila da je svi ostave na miru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)


Molim predstavnike medija koji su ispred moje kuće da poštuju moju privatnost. Majka mi je umrla pre nedelju dana – poručila je ona nakon suprugovog hapšenja.


Ona je istakla da je odjednom izgubila dva važna životna oslonca i zamolila za malo empatije.

 

– Jedva da počinjem da shvatam da ona više nije ovde i već su počeli da me muče situacijom mog muža. Izgubila sam sva stuba svog života. Imajte malo saosećanja umesto što tražite vest u bolu drugih ljudi. Hvala vam.


Hoana Sanc je potom obrisala sa Instagrama sve fotografije Danija Alveša, a ne krije koliko joj je teško.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)


Srce moje, možeš li da podneseš ovoliko bola? – napisala je lepotica pre nekoliko dana.


Hoani ne samo što teško padaju ove okolnosti nego je ljudi na Instagramu uznemiravaju brutalnim porukama. Tako joj je jedna devojka napisala da je ona "saučesnica silovatelja", dok jo je druga poručila da "treba da ima bar malo srama", kao i: "Ti si gov*o, a muž ti je silovatelj".

 

Istina, pre nego što je Dani Alveš uhapšen, Hoana je poručila da se on nikad ne ophodi s nepoštovanjem prema drugima.

 

– Znam ko je moj muž i znam da se prema svima odnosi s poštovanjem. Čak i kada me je upoznao, nije pokazao nikakvo nepoštovanje. Mnogo puta sam videla kako su žene prilazile mom mužu u VIP prostorijama, pokušavajući da ga zavedu pred mojim očima – izjavila je ona, ali je ubrzo obrisala sve njegove fotografije s profila na Instagramu.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

 

Neki navijači koji podržavaju Alveša poručili su Hoani da je "pacov koji napušta brod koji tone" jer nije stala na stranu supruga.

 

Hoana Sanc je, inače, vrlo popularna španska manekenka, koja je tokom karijere sarađivala s mnogim čuvenim brendovima, a samo neki od njih su Jimmy Choo i Yves Saint Laurent. Na Instagramu je prati više od 900 hiljada ljudi, a osvojila je i mnoga priznanja u oblasti modelinga.

 

Hoana Sanc jedna je od najlepših španski menekenki proteklih godina
Hoana Sanc jedna je od najlepših španski menekenki proteklih godinafoto: EPA-EFE/Quique Garcia

Pre nekoliko dana oglasila se i Dana Dinora, bivša supruga Danija Alveša, s kojom ima dvoje dece. Ona je, po svemu sudeći, na njegovoj strani.


Nisam imala pristup njemu. Znam da je tužan, ali je dobro i uradiću sve što treba da mu pomognem – rekla je ona za Telesinko i dodala da njenoj porodici nije lako.


Ovo je šok za moju decu, koja su tinejdžeri, vrlo im je teško – izjavila je Dana i dodala da je sigurna da je Dani Alveš nevin.

 

Dana Dinora prva je žena Danija Alveša i majka njegove dece
Dana Dinora prva je žena Danija Alveša i majka njegove decefoto: Catalunya Ràdio, Youtube Printscreen


Dani nikad, nikad, nikad ovo ne bi uradio. Kažem vam to jer ga poznajem 22 godine i bila sam s njim u braku deset godina. Mislim da je ovo košmar, nemoguće je da se ovo dešava – rekla je.

 

 

makonda-tracker