iskrena reakcija

Kejt Midlton nije mogla da sakrije kako se oseća: Šta kraljevska porodica misli o izostanku Megan Markl s krunisanja?

0

Na krunisanju kralja Čarlsa III nećemo videti suprugu njegovog mlađeg sina Harija, a sada znamo i šta o tome misli Palata

Kejt Midlton i Megan Markl na jednom teniskom meču
Kejt Midlton i Megan Markl na jednom teniskom mečufoto: EPA-EFE/NIC BOTHMA

Bakingemska palata saopštila je juče da će princ Hari, vojvoda od Saseksa, prisustvovati krunisanju svog oca kralja Čarlsa početkom maja u Londonu.


S druge strane, njegova supruga Megan Markl i deca princ Arči i princeza Lilibet ostaće u Montesitu, u Kaliforniji, gde stanuju.


Iz palate su poručili "da im je zadovoljstvo da potvrde" da će vojvoda od Saseksa biti u Vestminsterskoj opatiji sledećeg meseca.


Prema pisanju "Dejli mejli" mejla, britanskoj kraljevskoj porodici je laknulo jer je dogovoreno da ceremoniji prisustvuje samo njegov mlađi sin, odnosno što njegova snaha Megan ostaje kod kuće.


Čarls će biti zadovoljan – izjavio je izvor blizak Palati. – Ostatku porodice će, takođe, laknuti što Megan neće biti tamo.

 

Princ Hari sa suprugom Megan Markl
Princ Hari sa suprugom Megan Marklfoto: EPA / Nigel Roddis

Kako dodaje ovaj portal, princeza od Velsa Kejt Midlton se posebno raduje zbog toga što Harijeva supruga izostaje s krunisanja kralja Čarlsa.


To bi bilo naročito neprijatno za Kejt – kaže izvor.


Midltonovoj je navodno bilo vrlo nezgodno kada je posle smrti kraljice Elizabete morala da prošeta s Megan i pozdravi građane, a Dejli mejl tvrdi da je za princezu od Velsa to bila "jedna od najvežih stvari koje je u životu morala da uradi".

 

Podsetimo, Kejt Midlton i Megan Markl već dugo imaju narušene odnose. Iako su u prvim mesecima otkako se pročulo da je Megan Markl devojka princa Harija izgledale kao prijateljice, navodno je već od prvog susreta bilo jasno da je reč o vrlo različitim osobama.


Megan Markl je u dokumentarnom serijalu "Megan i Hari" ispričala da nije znala koliko je sve formalno u porodici njenog dragog i da je prilikom upoznavanja s Vilijamom i Kejt bila nonšalantna.

 

1 / 10 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia in lump sum up to 1/4 1294 x 1800px IMMEDIATELY Preostale narudžbe za dostizanje ograničenja: 523


Čak i kad su Vil i Kejt došli da se upoznamo, kad smo se sreli prvi put, sećam se da sam nosila pocepane farmerke, bila sam bosa, ja volim da se grlim, uvek sam bila osoba koja se grli... Nisam shvatala da je to stvarno neprijatno za mnoge Britance – istakla je Megan.

 

Nakon toga, došlo je do niza incidenata, a najpoznatiji je onaj kada je jedna od dveju kraljevskih snaha rasplakala ovu drugu, ali još uvek nije utvrđeno ko je bio kriv – Megan tvrdi da je Kejt rasplakala nju na probi haljina za deveruše pred njenu udaju za Harija, a izvori kažu da je Megan rasplakala Kejt jer je imala ružne komentare o njenoj ćerki Šarlot.


Ali donela mi je cveće i poruku u kojoj se izvinila. Uradila je ono što bih ja uradila kad bih znala da sam povredila nekoga – prihvatila odgovornost za to – tvrdila je Megan Markl kasnije, dok Kejt poštuje pravilo porodice da ne komentariše tračeve.

 

Princ Hari i Megan Markl na svom venčanju 2018. godine
Princ Hari i Megan Markl na svom venčanju 2018. godinefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

To nije bio jedini okršaj. Navodno je nakon što je Kejt donela na svet treće dete – princa Luja – Megan prokomentarisala da princeza ima "bebeći mozak" zbog postporođajnih hormona. Posle toga, Vilijam i Kejt su pozvali Saseksove na čaj u Kensingtonsku palatu, a ona nije izdržala i rekla joj:


Pričala si o mojim hormonima. Nismo dovoljno bliske da komentarišeš moje hormone!

 

 

makonda-tracker