lažni osmesi ili...?

"ŠTA je to obukla za posetu svekrvi?!" Bekamovi zagrljeni sa snahom posle skandala, a njen stajling nije svima po volji

0

Fanovi porodice Bekam nisu oduševljeni time kako je izgledao pokušaj pomirenja Dejvida i Viktorije sa snahom Nikolom

Nikola Pelc i Viktorija Bekam navodno nisu u najboljim odnosima
Nikola Pelc i Viktorija Bekam navodno nisu u najboljim odnosimafoto: @victoriabeckham/Instagram

Bruklin Bekam, sin bivšeg fudbalera Dejvida Bekama i modne dizajnerke Viktorije Bekam, rekao je "da" glumici Nikoli Pelc, ćerki milijardera Nelsona Pelca prošle godine, a par je juče proslavio prvu godišnjicu braka.


Prošlo je tačno godinu dana otkako su Pelc-Bekamovi venčali i raznežili svet i ljubitelje mode raskošnim venčanjem i elegancijom.

 

Ukoliko jednako uživate i u tračevima, onda će vam biti zanimljivo da je prošlo godinu dana otkako smo saznali da nešt "ne štima" u ovoj porodici.

 

Već mesecima se spekuliše o narušenim odnosima između Bruklina i njegovih roditelja, pre svega jer njegova majka Viktorija i supruga Nikola nisu uspele da pronađu zajednički jezik. Ipak, kreatorka je sada pokazala da je mladi par rešio da provede godišnjicu s njima.

 


Tako je posebno što smo bili zajedno na prvu godišnjicu vašeg braka. Volimo vas – napisala je Viktorija na Instagramu uz fotogragiju za koju su Dejvid i ona pozirali s mladencima.


Na ovom malom porodičnom portretu vidimo snahu i svekrvu zagrljene i nasmejane, a komentari su, očekivano, različiti. Dominiraju, međutim, oni negativni.


"Kakvi lažni osmesi, ovo je bio vrlo neprijatan dan", "Kada pominje ovu ljubav, Viktorija misli na svog sinčića", "Baš bih se ovako obukla za druženje sa svekrom i svekrvom", "Šta je to obukla ova devojka", "Je li joj toliko toplo da je došla u dubljem vešu ili toliko hladno da nosi čizme, ne razumem"... komentarišu fanovi Bekamovih.

 

 

Podsetimo, nakon što se Nikola pojavila na svom venčanju u haljini modne kuće Valentino, iako su svi očekivali da će Viktorija da joj dizajnira venčanicu, pojavile su se glasine da se svekrva i snaha ne vole. Da sve ne ostane na nivou trača, postarala se sama Bruklinova draga.


Povezale smo se kako bismo počele da dizajniramo haljinu, a onda je prošlo nekoliko dana i nisam čula ništa. Viktorija je pozvala moju mamu i rekla da njen atelje ne može da je napravi – izjavila je Nikola u intervjuu za magazin Grazia.

 

Šta o svemu misli Bruklin Bekam, pokazuje njegova izjava za isti časopis da je njegova supruga "njegov prioritet" i da "jedno drugo podržavaju 100 odsto".

 


Glumica je istakla i da je bila vrlo uzbuđena što će sa svekrvom raditi na venčanici.


Mislila sam da je to prelepo, da je to tako lepa priča – rekla je Nikola Pelc.


Viktorija Bekam ignorisala je ovaj intervju i nije komentarisala ni reč, a potom su se pojavile glasine da se Bekamovima ne dopada ponašanje njihovog sina otkako je s Nikolom.

 

Mladić, naime, ima 100 tetovaža, od kojih je 70 posvećeno supruzi, a među njima je i ime njene pokojne bake. Uz to, dodao je svom imenu njeno prezime, retko se viđa s porodicom, ne provodi praznike s njima, gotovo neprestano je u kući porodice Pelc...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

 

 

makonda-tracker