nije zbog manjka talenta?

Bruklin ima URNEBESNO OBJAŠNJENJE: Zašto najstariji sin Dejvida Bekama nije postao fudbaler?

0

Uz toliko propalih mini-karijera i činjenicu da je bio član Arsenalove akademije, bilo je očekivano da će Bruklin Bekam pokušati da bude i fudbaler, zar ne? Ipak, nešto ga je kočilo...

Bruklin i Dejvid Bekam na premijeri dokumentarnog filma 'Naša planeta'  u Londonu 2019. godine
Bruklin i Dejvid Bekam na premijeri dokumentarnog filma "Naša planeta" u Londonu 2019. godinefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Nekadašnji maneken, nekadašnji fotograf i, ovih dana, kuvar u pokušaju Bruklin Bekam (23) poznatiji je kao sin legendarnog fudbalera Dejvida Bekama i modne dizajnerke Viktorije Bekam.


Malo je poznato da je među njegovim brojnim strastima i fudbal, koji je Bruklin trenirao od malih nogu. On je umalo i sam postao profesionalni fudbaler, tvrdi Bruklin, ali ga je u tome omeo – horoskop.


Momak koji je ovih dana na meti negativnih komentara kao jedna od "beba nepotizma", poznatih ličnosti koje doživljavaju uspehe isključivo zahvaljujući porodičnim vezama, dao je intervju Bustle u kom je otvorio dušu. Osvrnuo se na svoj brak s glumicom Nikolom Pelc, potragu za onim što ga zaista ispunjava, kao i na činjenicu da ipak nije postao fudbaler.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham


Bruklin je u Arsenalovoj akademiji igrao na istoj poziciji na kojoj se proslavio njegov otac, a mladi igrači iz ove akademije obično idu direktno u prvi tim i dobijaju profesionalne ugovore. Ne i Bruklin, koji je fudbalu rekao "zbogom" kada je imao 15 godina.

 

Ja sam mnogo anksiozan. Nisam hteo da pokušam da ostvarim tatin uspeh, došao sam do tačke kada mislim da je vreme da izgradim sopstveno ime i "ubijem se od posla" – kaže Bruklin i zaključuje: – U horoskopu sam Riba. Ja sam osetljiv.

 

Istina, među uspešnim fudbalerima ima mnogo horoskopskih Riba, a samo neki od njih su Didije Drogba, Hari Megvajer, Pol Pogba, Fernando Tores, Edin Džeko... Ali izgleda da nisu toliko osetljivi, a možda imaju i nešto više talenta.

 

1 / 4 Foto: brooklynpeltzbeckham, Instagram


Bekamov sin je još otkrio i da nikada za sebe nije rekao da je kuvar, kako se to komentariše po društvenim mrežama.


Ja uopšte nisam profesionalni kuvar. Nikad to nisam rekao. Nikad to ne bih rekao. Moj tata je, očigledno, od detinjstva znao čime će se baviti. Ja kuvam manje od tri godine. Okej je imati 25, 26 godina, čak i 30, i ne znati čime ćeš se baviti. Znate na šta mislim? – pita Bruklin Bekam.


On je dodao i da je definitivno "momak za suprugu" i veruje da živi u ženskom svetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham


Ovo je bez sumnje ženski svet. Muškarci samo žive u njemu. Devojke su glavne – kaže sin Dejvida i Viktorije Bekam.

 

 

makonda-tracker