šokirani su

Oni se bahate, Dejvid i Viktorija se stide: Nikola Pelc i Bruklin Bekam hoće drugo venčanje, jer im je prvo bilo bezveze

2

Dejvid i Viktorija Bekam ostali su „užasnuti“ nedavnom dramom koju je pokrenula porodica Pelc protiv njihovih organizatora venčanja.

foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Najstariji sin poznatog para Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklin Bekam (23) venčao se sa naslednicom milijardera Nikolom Pelc (28) na porodičnom imanju u Majamiju prošle godine.

 

Venčanje je bio veoma raskošno i okupilo je veliki broj poznatih ličnosti, ali užasni detalji sa njega izašli na videlo pošto je porodica Pelc pokrenula pravni postupak protiv organizatora venčanja. 

 

Nelson Pelc (80) pokrenuo je sudski postupak protiv vlasnika Plan Design Events - Nikol Bragin i Arijane Grijalbe - nakon što nisu uspeli da vrate njegov ogroman depozit od 159.000 dolara za venčanje njegove ćerke prošle godine.

 

 

Porodica Pelc angažovala je dvojac nakon što je njihov prvobitni planer Preston Bejli - koji je planirao venčanje Ivanke Tramp i Džareda Kušnera - odustao.

 

Dejvid i Viktorija Bekam ostali su „užasnuti“ dramom koju je pokrenula porodica Pelc protiv njihovih organizatora venčanja.

 

Na sudu su mogle da se vide oštre tekstualne poruke koje su razmeđenje između Nikole i organizatora venčanja. Navodno je ona rekla da je „umorna od hvatanja“ njihovih ponovljenih grešaka.

 

Lista gostiju je bila takođe deo drame, uključujući jedan razgovor o Luisu Hamiltonu koji je prisustvovao proslavi.

 

Bruklin Bekam i njegova supruga žele novo venčanje, Bekamovi šokirani
Bruklin Bekam i njegova supruga žele novo venčanje, Bekamovi šokirani foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

- Razgovarali smo s njim. Ne može da dođe, objasni zašto si rekao da je odgovorio rekao da neće doći - ispričala je Nikola.

 

- Treba mi vremena da ovo uradim. Potrudiću se da naučim da baratam aplikacijom za upravljanje listom gostiju i pošaljem vam informacije. Mrzim da izgledam kao budala, ali najviše mrzim što ti ne dam ono što ti treba što pre - rekao je on. 

 

Izvor je za publikaciju rekao da je Nikola smatrala da je prva ceremonija bila "stresna od početka do kraja".

 

 

- Cela stvar je bila noćna mora. Daleko od toga da je bila potpuno zadovoljna venčanjem, dogovaranjem sa tri različita planera, a sada to povezuje sa svađama, problemima i tenzijama - navodi se u medijima.

 

U drugoj razmeni teksta, Nikola je sve više frustrirana što nije dobila spisak ko je pozvan, a ko nije.

 

- Ovo nije ono što sam tražila. Tražila sam našu listu gostiju. Možete li da mi to pošaljete? - napisala je ona.

 

Nikola je takođe navodno odbacila cvetne aranžmane jer nisu dovoljno beli. Pogledala je sliku božura i ruža od kupusa, ona je navodno rekla:

 

Viktorija i Dejvid Bekam se stide ponašanja sina i njegove žene
Viktorija i Dejvid Bekam se stide ponašanja sina i njegove žene foto: Instagram

 

- Trebalo bi da budu više bele – nisam znala da su krem boje. 

 

Nikola je navodno rekla Bruklinu da se oseća kao da to loše venčanje ima uticaj na njihovu vezu, i čak je rekla da joj je teško da gleda te slike sa venčanja. To je samo podseća na svu dramu, dok oboje izgledaju tako napeto.

 

Ona želi da ponovi venčanje, želi novu haljinu, nove fotografije, i želi da sve bude još raskošnije. 

 

Insajder je takođe rekao da bi druga ceremonija mogla da bude šansa da se popravi svađa između Viktorije i Nikol, jer bi to "označilo novi početak".

 

Nikola Pelc i Viktorija Bekam su se posvađale baš uoči venčanja
Nikola Pelc i Viktorija Bekam su se posvađale baš uoči venčanjafoto: @victoriabeckham/Instagram

 

Ranije su dve žene bile u svađi nakon što je Nikola odlučila da ne nosi venčanicu koju je Viktorija specijalno dizajnirala za nju. Nikola je, međutim, negirala svađu, rekavši za Sandej Tajms da to nije ni bila svađa. 

 

- Mislim da je sve počelo, i to sam već rekla, jer nisam na kraju nosila Viktorijinu venčanicu, ali prava istina je da sam stvarno, stvarno želela da je obučem - objasnila je ona.

 

- Mislila sam da je bi bilo lepo da Bruklinova mama napravi venčanicu za mene! I bila sam zaista uzbuđena što sam ću je nositi. Ipak, na kraju sam se odlučila za drugi model - bila je iskrena Nikola.

 

 

Prošle nedelje, organizatorke venčanja su uzvratile udarac porodici Pelc nazvavši gospodina Nelsona  „milijarderom nasilnikom“ i podnele protivtužbu sudu u Majamiju zbog kršenja ugovora i „mešanja“ u poslovni dogovor.

 

Oni takođe tuže mladu Nikolu, njenu majku Klaudiju i dizajnera venčanja Rišija Patela za odštetu od najmanje 41.000 funti plus troškovi, koji bi mogli da dođu do stotina hiljada funti.

 

Ženska kompanija, Plan Design Events, angažovana je u februaru 2022, samo šest nedelja pre raskošnog venčanja.

 

Nikola Pelc i Bruklin Bekam planiraju novo još raskošnije venčanje
Nikola Pelc i Bruklin Bekam planiraju novo još raskošnije venčanje foto: Profimedia

 

Venčanju je prisustvovalo više od 500 gostiju, uključujući TV kuvara Gordona Remzija, Očajnu domaćicu Evu Longoriju, Viktorijine kolege iz Spice Girls Mel B i Mel C i bivšeg saigrača Dejvida Bekama iz Mančester junajteda Fila Nevila.

 

Planeri su pristali na naknadu od 264.000 funti, a gospodin Peltz je platio polovinu tog iznosa. Ovaj sukob dobiće svoj epilog na sudu. 

 

 

makonda-tracker