iz srca

Priča o "njenom nerođenom detetu, njenoj Mrvici": Ispovest čuvene pevačice o svojoj najvećoj neostvarenoj želji

1

Danijela Martinović ne krije da je majčinstvo njena velika želja, koja joj se, nažalost, nije ostvarila, ali to ne znači da ona nije srećna žena

hrvatska pevačica danijela martinović
hrvatska pevačica danijela martinovićfoto: Instagram

Pevačica Danijela Martinović miljenica je regionalne publike još od početka karijere i njenih nastupa s grupom Magazin, ali nikada njen privatni život nije privlačio pažnju javnosti kao proteklih godinu i po dana.


Otkako je raskinula s kolegom Petrom Grašom, s kojim je bila u ljubavnoj vezi čak 24 godine, i otkad je on u braku s Hanom Huljić, ćerkom njihovog zajedničkog prijatelja Tončija Huljića, često se piše o Danijelinoj privatnosti.


Odnedavno je ona u vezi s policijskim inspektorom Josipom Plavićem. Prema pisanju hrvatskih medija, upoznali su se preko njegovog posla, nakon što je Danijela prijavila krađu identiteta preko interneta.

 


Slučaj je brzo rešen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji je očito morao da se dogodi. Kada smo se upoznali, provodili smo puno vremena u razgovoru i polako smo počeli da primećujemo da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, čak i poneke snove – ispričala je pevačica za magazin Glorija.

 

I dok se spekuliše hoće li Danijela stati na ludi kamen s novim dečkom, budući da je na njenom prstu nedavno zasijao prsten, mediji se prisećaju najbolnije ispovsti šarmantne pevačice.


Naime, ona je svojevremeno pričala o tome što joj se nije ostvarila želja da postane majka, kao i o tome što se stalno suočava s naslovima na ovu temu.

 


Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni – objasnila je Danijela pre nekoliko godina za Jutarnji.


Kako je ona istakla, u teškim momentima je počela da se obraća nerođenom detetu, želeći da ispriča sve što ima.


Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine – rekla je pevačica.


Ona je tada istakla da nije odustala od majčinstva, ali i da to hoće li u životu biti srećna nije uslovljeno time hoće li dobiti dete.

 


– Dete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći biti srećna iako se to nikad ne dogodi – naglasila je pevačica.

 

Nakon što su Petar Grašo i ona raskinuli, on se ubrzo oženio Hanom Huljić, s kojom je dobio ćerku prošle godine, a par je detetu dao ime Alba, za koje je Danijela pre nekoliko godina izjavila da mašta da da svojoj ćerki.

 

Ona se tim povodom nije oglašavala, a na pitanje kako se oseća posle raskida tako duge veze, objasnila je da je u fazi učenja.

 

1 / 5 Foto: Instagram


Vrlo neobično iskustvo, učim da letim. "Sloboda" je reč koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi verna – rekla je Danijela i citirala svog kolegu – Kako bi rekao Džiboni, "u svemu sada mogu naći nešto lepo i reći 'živote, dobar ti dan'''.

 

 

makonda-tracker