nasmejani i zagrljeni

Iz neplaniranog telefonskog poziva izrodila se LJUBAV: Evo kako izgleda novi dečko Danijele Martinović

0

Pevačica Danijela Martinović je srećna i zaljubljena u kriminalističkog inspektora Josipa Plavića.

Pevačica Danijela Martinović je ponovo zaljubljena.
Pevačica Danijela Martinović je ponovo zaljubljena.foto: Instagram

Pevačica Danijela Martinović (51) je pre dve godine stavila tačku na vezu sa muzičarem Petrom Grašom.

 

I dok je on odmah pronašao sreću u pevačici Hani Huljić sa kojom sada ima ćerkicu Albu, Danijela je neko vreme bila sama i vredno radila na svojoj karijeri.

 

Međutim, početkom meseca su regionalni mediji pisali o lepim vestima i otkrili da je pevačica pronašla svoju mirnu luku.

 

Njena bliska prijateljica je za Slobodnu Dalmaciju otkrila da je Danijela presrećna, zaljubljena do ušiju i da je zaslužila da pored sebe ima muškarca koji je voli i poštuje.

 

A ko je srećnik, koji je osvojio Danijelino srce? 

 

U pitanju je Josip Plavić (49), kriminalistički inspektor iz Zagreba, koji se iz hobija bavi i muzikom te svira gitaru, peva i piše tekstove pesama za rok bend "Izvan zakona".

 

Pevačica je potrvrdila sve glasine o vezi i rekla da je sve počelo pre godinu dana. 

 

Prvi susret dogodio se pre otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo rešen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očigledno morao dogoditi– rekla je za hrvatsku Gloriju. 

 

Kako je priznala, upoznajući ga vremenom je shvatila da ona i Josip imaju iste vrednosti i poglede na svet i život te da kada neobične okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, nastane pravi filmski scenario

 

Ubrzo nakon potvrde da ima novog dečka, hrvatska Glorija je objavila zajedničke fotografije Danijele i njenog izabranika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

Srećni i zagrljeni, Danijela i Josip su izgledali skladno i nisu mogli da skinu osmeh sa lica što je potvrdilo da je pevačica konačno pronašla svoju mirnu luku i sreću u ljubavi.

 

makonda-tracker