iskren

"Nisam mogao gore proći": Petar Grašo posle dužeg vremena govorio o Danijeli Martinović i brojnim medijskim natpisima

2

Petar Grašo uveliko sprema veliki koncert u Beogradu, a za publiku je najavio pravi spektakl i brojna iznenađenja.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Hrvatski pevač Petar Grašo je u centru pažnje povodom velikog beogradskog koncerta, pa je davao brojne izjave i gostovao u jednoj emisiji gde je otkrio detalje saradnje sa Tončijem Huljićem, ali se osvrnuo i na odnos sa Danijelom Martinović.

 

Podestimo, Petar i Danijela su bili u vezi 24 godine, a nakon raskida on je vrlo brzo otpočeo vezu sa mladom Hanom Huljić, koju je ubrzo i oženio, a par je nedavno dobio ćerkicu Albu.

Grašo je jednom prilikom istakao kako zbog poslovnih obaveza provodi jako malo vremena sa ćerkom.

 

Na pitanje voditelja da li je teško kad ti je neko najpre dugi niz godina poslovni saradnik, a nakon toga ti postane i rodbina na neki način, Petar je imao spreman odgovor.

 

- Meni je on svakako težak, pa je onda lakše da mi je rodbina, nego da mi je težak bezveze. Mogao je i gore proći, a ja nisam mogao gore proći - zaključio je Grašo.

 

1 / 7 Foto: Youtube Printscreen

 

Pevač se dotakao i toga kako je sa Hanom vrlo brzo otišao pred oltar, dok sa Danijelom to nije učinio, te je otkrio i da li mu smetaju takva poređenja.

 

- Ja ne čitam medijske natpise i ne čitam komentare, ne komentarišem ništa. Bitno je samo da je čovek sam sa sobom i načisto - rekao je Petar.

 

 

makonda-tracker