od srca

Ovakvu ROĐENDANSKU ČESTITKU nije očekivao: Vanbračna ćerka princa Alberta objavila do sad neviđene fotografije

0

Među mnogima koji su javno čestitali 65. rođendan kontroverznom princu našla se i njegova ćerka, koju je priznao tek nakon što je DNK test potvrdio očinstvo

Princ Albert godinama je u braku sa princezom Šarlin od Monaka, koja je ranije bila olimpijka
Princ Albert godinama je u braku sa princezom Šarlin od Monaka, koja je ranije bila olimpijkafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Albert II od Monaka, trenutni knez ove zemlje i naslednik dinastije Grimaldi, oduvek privlači pažnju svojim privatnim životom.


Iako je već godinama u braku s princezom Šarlin, nekadašnjom olimpijskom plivačicom koju smo upoznali kao Šarlin Vitstok, s kojom ima sina Žaka i ćerku Gabrijelu, princ ne može da pobegne o svoje prošlosti.


Često je zato na meti glasina da nije veran supruzi, a pre nekoliko godina se spekulisalo da je dobio vanbračno dete tokom ljubavi s njom. Ovaj trač ne čudi budući da je poznato da Albert od Monaka ima vanbračnu decu, o kojoj smo detaljno pisali i koju je, doduše, dobio pre braka sa Šarlin.

 

Princ Albert II od Monaka sa sinom Žakom i ćerkom Gabrijelom, koje je dobio sa princezom Šarlin
Princ Albert II od Monaka sa sinom Žakom i ćerkom Gabrijelom, koje je dobio sa princezom Šarlinfoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Njegova starija deca, međutim, nemaju pravo na tron jer nisu rođena u bračnoj zajednici, pa je tako naslednik princa Alberta osmogodišnji princ Žak Onore Renije.

 

Otkako je priznao neke od njih, princ se povremeno u javnosti pojavi sa svojom vanbračnom decom i, navodno, ima prisan odnos sa njima. Jedna od njih je Jasmin Grejs Grimaldi, koju je princ dobio s konobaricom iz Amerike Tamarom Ratolo u martu 1992. godine.

 


Pre nekoliko dana Albert je proslavio 65. rođendan, a među onima koji su mu javno čestitali bila je upravo njegova ćerka Jasmin.

 

Ona je na Instagramu podelila komplikaciju fotografija svog oca, a među njima je ona na kojoj ga kao bebu drži njegova majka Grejs Keli, zatim njihovi zajednički portreti, fotografije sa ostalom Albertovom decom...

 


Srećan rođendan, moj tata. Mlad si 65 godina! Moje horoskopske Ribe sa zlatnim srcem – poručila je Jasmin.


Podsetimo, Jasmin je rođena posle dvonedeljne veze princa Alberta sa Tamarom Ratolo. Nakon što je ona došla na svet, Ratolova je podnela tužbu za očinstvo protiv Alberta, tvrdeći da je on otac njenog deteta, nakon što ga je i navela kao oca u devojčicinoj dokumentaciji po rođenju.

 

Slučaj je dospeo do suda 1993. godine, a na kraju je odbačen jer je sud odbio nadležnost i utvrdio da je "nedovoljna veza između princa Alberta i savezne države Kalifornije da bi se obravdalo saslušanje".


Ipak, godinama kasnije, tek u maju 2006. godine, DNK test potvrdio je ono što je Tamara Ratolo sve vreme tvrdila — da je otac njene ćerke princ Albert od Monaka.

 


On je potom priznao Jasmin kao svoju ćerku i pozvao je da živi i studira u Monaku. S vremena na vreme nju viđamo na porodičnim slavljima, a ponekad prisustvuje javnim događajima kao očeva pratnja i obožava svog mlađeg polubrata Žaka i polusestru Gabrijelu.


Ona danas koristi Albertovo porodično prezime Grimaldi, a probala je da se probije kao glumica i pevačica. Posvećena je humanitarnom radu, a borkinja je za ženska prava.

 


Pored Jasmin, princ je priznao očinstvo i nad dečakom po imenu Aleksandre Grimaldi Koste, kog je dobio s bivšom stjuardesom Nikolom Koste, a još nekoliko žena je tvrdilo da je princ od Monaka otac njihove dece, što nikad nije dokazano.

 

 

 

makonda-tracker