(foto)

Princ je MAMINA KOPIJA, a princeza – TATINA SLIKA I PRILIKA: Deca Šarlin i Alberta od Monaka raznežila svet

0

"Najtužnija evropska princeza" Šarlin od Monaka u poslednje vreme je sve češće nasmejana, a dani su joj veseliji otkako ponovo provodi dane sa svojim mališanima

foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia
foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Proteklih godina, svetski mediji uglavnom pišu o Šarlin od Monaka kao o "najtužnijoj evropskoj princezi", a to je redovno slučaj posle 2021. godine, koja je za nju bila vrlo teška.


Nakon što je početkom 2021. godine tokom posete Južnoafričkoj Republici, svojoj domovini, dobila infekciju uha, grla i nosa zbog koje je 10 meseci bila onemogućena da se vrati u Evropu i bude sa svojom decom, ona je i na Starom kontinentu mesecima bila u bolnici.

 

Ipak, otkako je ponovo u Kneževskoj palati sa suprugom Albertom i njihovom decom Gabrijelom i Žakom, princezu Šarlin sve češće vižamo nasmejanu.
Ona je u poslednje vreme nešto aktivnija na Instagramu nego ranije, pa je tako podelila i nekoliko fotografija s Nedelje mode u Parizu i iz posete azilu za pse, a sada je svojim pratiocima priredila pravo malo iznenađenje.

 

Princeza je, naime, objavila zvanični kraljevski portret svojih naslednika – blizanaca princa Žaka i princeze Gabrijele.

 


Sedmogodišnjaci se, inače, ponekad pojavljuju s roditeljima na javnim događajima, ali ih ne viđamo tako često, pa su mnogi tek sad primetili da je princ Žak nasledio svu majčinu lepotu, dok je princeza Gabrijela više nalik na svog oca.


"Princeza više liči na oca, a princ na mamu, svako ima svoje", "Princeza Gabrijela je tatina devojčica i podseća na svoju baku Grejs Keli", "Da li se to Gabrijela i dalje sama šiša...? Bog ih blagoslovio, toliko su slatki"... komentarisali su Šarlinini pratioci na Instagramu.

 

 

 

makonda-tracker