(FOTO)

Prvi put objavljena zajednička fotografija: Princ Albert pozirao s vanbračnom decom i uzdrmao monegašku javnost

2

Priče iz monegaške kneževske porodice ne prestaju da intrigiraju.

foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia
foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Princ Albert i princeza Šarlin su vrlo često u fokusu svih medija. Najpre je glavna tema bilo zdravstveno stanje najtužnije evropske princeze, kao i njihov brak prepun afera, a ovog puta su u centru zbivanja vanbračna deca princa Alberta.

 

Princ Albert je imao nebrojeno mnogo afera, pa se spekulisalo da upravo zbog takvog načina života Šarlin ne želi da se vrati iz rodne Južne Afrike. Sada se pojavila i fotografija na kojoj on pozira sa svoje dvoje vanbračne dece, a sudeći po osmesima, svi su dobro raspoloženi.

Fotografija na kojoj grli ćerku i sina nastala je u Njujorku, a objavila ju je Nikol Kost (50), bivša hostesa Er Fransa iz Toga sa kojom je i imao jednu od "nedozvoljenih" romansi.

Albert je pozirao sa Jazmin Grimaldi koja ima 30 godina i sa Aleksandrom Grimaldi Kosteom, koji ima 19 godina. Jazminina majka je konobarica Tamara Rotolo, a Jazmin je upoznala oca kada je imala 11 godina, nakon DNK analize. 

 

- Divno je što se to dogodilo kada se dogodilo, i od tada uživamo u odlično odnosu - rekla je.

 

1 / 11 Foto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

 

Neposredno pre nego što je ustoličen 2005. on je otkrio i da je Aleksandrom otac, a u braku sa nekadašnjom olimpijkom Šarlin, dobio je blizance. Iako su naizgled imali skladan brak, sve su češći navodi o krizi u braku, a takozvano krhko princezino zdravstveno stanje je mnogima čudno. 

 

Inače, u međuvremenu se pojavila još jedna tužba za očinstvo od neimenovane Brazilke, a period u kom su navodno bili zajedno je tačno vreme i dok je Albert bio u vezi sa Šarlin.

 

 

makonda-tracker