šta vi mislite?

Čarls i kraljica nisu ispunili njenu poslednju želju: Dajanina OSVETA IZ GROBA preti da stigne kralja i SVE promeni

0

U davnom intervjuu 1995. godine, ledi Di je govorila o planovima za svoje sinove i naročito se dotakla princa Vilijama.

Princeza Dajana je imala posebnu želju za princa Vilijama
Princeza Dajana je imala posebnu želju za princa Vilijamafoto: Photoshot / Avalon / Profimedia

Svaka priča o princezi Dajani je zanimljiva godinama unazad, njena pogibija će zauvek ostati misterija, a iza nje su ostali brojni intervjui, nagađanja, neprevaziđeni stil i poseban način odgajanja dece.

 

Dajana se trudila da odgaja prinčeve Harija i Vilijama na način netipičan za kraljevsku porodicu, oni su išli u državne škole i princeza se trudila da ih nauči da žive baš kao i obični ljudi.

 

Oduvek se znalo da će princ Vilijam naslediti krunu i postati novi kralj, a u intervjuu iz 1995. godine Dajana je govorila o svojim željama za Vilijama. Navodno je čak i kraljica razmišljala o tome da krunu prepusti njemu i time preskoči Čarlsa.

- Čarls se ionako oseća vrlo nesigurno zbog anketa koje pokazuju da je Vilijam puno popularniji od njega među Britancima, a svestan je i da je kraljica toga svesna. Zato se boji da bi se Dajanina poslednja želja mogla ostvariti - rekao je izvor i dodao kako bi to mogla biti "Dajanina osveta Čarlsu iz groba".

Sa druge strane, ostali mediji se slažu sa ovim navodima jer se godinama znalo za takav stav princeze Dajane, iako ne postoje zvanične tvrdnje o njenim poslednjim rečima pre smrti.

 

Podsetimo, princeza Dajana je poginula nakon saobraćajne nesreće u Parizu, pod jako sumnjivim okolnostima, a dok ju je jedan vatrogasac vadio iz smrskanog automobila, njene poslednje reči su bile "o moj bože, šta se dogodilo?"

 

 

makonda-tracker